Κανονικά ξεκίνησε στα Πηγάδια το Πρωτοχρονιάτικο Τουρνουά Ακαδημιών της Skoda Ξάνθη (+photos)

Μπορεί στα Πηγάδια όπως και σε όλη την Θράκη να χιονίζει και οι αθλητικές εγκαταστάσεις της Skoda να έχουν καλυφθεί από ένα λευκό στρώμα, ωστόσο λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι ξεκίνησε κανονικά το καθιερωμένο πρωτοχρονιάτικο τουρνουά ακαδημιών που φιλοξενεί κάθε χρόνο τέτοιες μέρες η ξανθιώτικη ΠΑΕ.

Ωστόσο υπήρξαν αλλαγές στον προγραμματισμό που υπήρχε, καθώς κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ποια θα είναι η κατάσταση στις βοηθητικές εγκαταστάσεις του Skoda Xanthi Arena τις επόμενες ώρες, ενώ και οι αντίξοες καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν σε κάποιες ομάδες να δώσουν το παρών.

Ετσι, αν και για την Κυριακή είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί μόνο μία αγωνιστική στα τουρνουά των Κ15, Κ13 και Κ11 και οι υπόλοιπες δύο των ομίλων να διεξαχθούν την Δευτέρα με τους τελικούς την Τρίτη, τα πάντα επισπεύδονται. Όπως πληροφορείται το ThrakiSportS, στα Κ15 και κ13 διεξάγονται οι δύο πρώτες αγωνιστικές και στα Κ11 και θα διεξαχθούν ήδη από την Κυριακή και οι τρεις αγωνιστικές της φάσης των ομίλων.

Υπάρχει ανησυχία για το αν θα μπορούν να διεξαχθούν παιχνίδια από την Δευτέρα και δεδομένου ότι το τουρνουά οφείλει να ολοκληρωθεί την Τρίτη, οι διοργανωτές αναπροσαρμόζουν το πρόγραμμα. Τις επόμενες ώρες και σε μελλοντικές αναρτήσεις το ThrakiSportS θα έχει την επίσημη ενημέρωση των ιθυνόντων για το τι μέλει γενέσθαι με την διοργάνωση, μαζί φυσικά με τα αποτελέσματα και φωτογραφίες από την πρώτη του ημέρα.

Δείτε τι επικρατεί αυτήν την στιγμή στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Πηγαδίων όπου διεξάγεται το Πρωτοχρονιάτικο Τουρνουά Ακαδημιών που κάθε χρόνο διοργανώνει η Skoda Ξάνθη…

pigadia-protoxroniatikotournoua-xionia1 pigadia-protoxroniatikotournoua-xionia2