Aποχαιρέτησε μετά από ένα χρόνο την Δράμα ο Αντώνης Χαριτίδης!

Παρελθόν από την Δόξα Δράμας μετά από ένα ακριβώς χρόνο στην ομάδα αποτελεί ο Ξανθιώτης μεσοεπιθετικός Αντώνης Χαριτίδης.

Ο 24χρονος μέσος ήταν αναμφίβολα ο πιο άτυχος παίκτης της δραμινής ομάδας αυτό τον χρόνο, αφού αντιμετώπισε αρκετούς τραυματισμούς στο περσινο αλλα και φετινό  πρωτάθλημα.

Ο Αντώνης Χαριτίδης ζήτησε ο ίδιος να μείνει ελεύθερος και την αποδέσμευση του από την διοίκηση της δραμινής ομάδας, η οποία και  συναίνεσε. Λίγη ώρα ο Χαριτίδης έβγαλε ανακοίνωση μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης όπου ανέφερε τα εξής:

«Κάθε τέλος και μια καινούρια αρχή λένε.. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους συμπαίκτες μου που ήμασταν όλοι μαζί και στα εύκολα και στα δύσκολα και να τους ευχηθώ υγεία και κάθε προσωπική επιτυχία… Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλο το τεχνικό team (φροντιστές, γιατρούς, διοίκηση και προπονητή)… Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της Δόξας για την στήριξη του καθώς ήταν δίπλα μας και στα δύσκολα και στα εύκολα… Εύχομαι η ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της και να φτάσει εκεί που της αξίζει»…