Έμεινε ελεύθερος απο την Τρίπολη και έρχεται Θράκη ο Βασίλης Σκούρτης!

Ακόμα πιο κοντά στην Skoda Ξάνθη βρίσκεται ο επιθετικός Βασίλης Σκούρτης που έμεινε και τυπικά ελεύθερος απο τον Αστέρα Τρίπολης και πλέον απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Θρακιώτικο σύλλογο.

Η πλευρά του 23χρονου στράικερ σύμφωνα με πληροφορίες τα έχει βρει σχεδόν σε όλα με τους ιθύνοντες της Skoda, και όλα δείχνουν πως λίαν συντόμως η υπόθεση θα καταλήξει σε… γάμο κάτι που πιθανότατα να έρθει σε πολύ μερικό χρονικό διάστημα με σχετική ανακοίνωση της Ξανθι’ώτικης ΠΑΕ.

Πάντως προκαλεί μεγάλη αίσθηση η λογική των υπεύθυνων για τον μεταγραφικό σχεδιασμό, και ενώ η Ξάνθη παρουσιάζει σοβαρό πρόβλημα στο σκοράρισμα επιλέγουν αντί να πάνε σε μια πιο σίγουρη λύση να επιλέξουν μια περίπτωση “λαχείου”, όπως είναι αυτή του Σκούρτη, καθώς μόνο θετικό δεν είναι το γεγονός πως παρότι 23 χρονών ήδη έχει αγωνιστεί με τα χρώματα 8 ομάδων τους Πανιώνιο, Θρασύβουλο, Πλατανιά, Βιλαβερντένσε, Τοντέλα, Ρόντα Κερκράντε και Νίκη Βόλου, χωρίς να μετράμε πως είχε παρουσία στα τμήματα υποδομής των Άγιαξ, Ολυμπιακού και Λάτσιο χωρίς όμως κάτι το ιδιαίτερο.

Το μεγαλύτερο ερωτηματικό ως προς την επιλογή των υπευθύνων της Skoda έγκειται στο γεγονός πως ο διεθνής με τις μικρές Εθνικές της Αλβανίας έχει ως καλύτερη επίδοση του στο σκοράρισμα τα 4 γκολ σε  10 παιχνίδια με τη Νίκη Βόλου. Απο το 2010 και έπειτα που φόρεσε τα χρώματα 8 διαφορετικών ομάδων, έπαιξε 60 παιχνίδια σε 6 σαιζόν έχοντας σκοράρει 11 γκολ, ένα περισσότερο δηλαδή απ’ όσο σκόραρε πέρσι μόνο ο Καπετάνος. Απογοητευτική ήταν και η παρουσία του στον Αστέρα Τρίπολης  στον έναν χρόνο περίπου που ήταν στην ομάδα της Αρκαδίας καθώς σε 13 παιχνίδια πέτυχε 1 γκολ, και αυτό κόντρα στην Ξάνθη στην ισοπαλία των δύο στην Τρίπολη με 1-1.  Φέτος με τους Αρκάδες αγωνίστηκε σε 5 παιχνίδια πρωταθλήματος, τρία Κυπέλλου και ένα Ευρωπαϊκό(στην εκτός έδρας ήττα απο το ΑΠΟΕΛ).