LIVE από τα Πηγάδια: Skoda Ξάνθη – Βέροια 1-1 (τελικό αποτέλεσμα)

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την μετάδοση του αγώνα Skoda Ξάνθη – Βέροια για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. O Νεκτάριος Αμποβιανίδης βρίσκεται στο Skoda Xanthi Arena των Πηγαδίων και μεταδίδει…

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα μπορείτε να ενημερώνεστε για την εξέλιξη στην αναμέτρηση Ξάνθης – Βέροιας για την 14η αγωνιστική της Super League, που είναι κρίσιμη και για τις δύο ομάδες.

Ωρα 16:45  Η Ξάνθη προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες, με την τελευταία εντός έδρας από τον Λεβαδειακό να προκαλεί φημολογία για αντικατάσταση προπονητή που διαψεύστηκε από τον ίδιο τον μεγαλομέτοχο Χρήστο Πανόπουλο,

Ωρα 16:48  Ομως και η Βέροια δεν πάει καλά το τελευταίο διάστημα, προέρχεται από εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό και λέγεται ότι σε αυτό το παιχνίδι παίζει το κεφάλι του ο προπονητής του.

Ωρα 16:55  Αξίζει να αναφέρουμε ότι την μετάδοση του αγώνα σας προσφέρει το καφέ μπαρ El Clasico, που δεν είναι ένα απλό μέρος για να πιείτε τον καφέ σας και να βρεθείτε με την παρέα σας, άλλα αποτελεί το καλύτερο sports spot της πόλης με οθόνες για να παρακολουθείτε όσους αγώνες σας ενδιαφέρουν και να σχολιάζετε με τους φίλους σας τις αθλητικές εξελίξεις.

Ωρα 16:58  Επίσης, την αναμέτρηση σας προσφέρει το συνεργείο αυτοκινήτων παντός τύπου “Τ. Λομβαρδέας – Ε. Κιρζτζή ΟΕ” όπου μπορείτε να βρείτε ανταλλακτικά, λιπαντικά για όλες τις μάρκες. Επίσης, εκεί μπορείτε να κάνετε τεχνικό έλεγχο του αυτοκινήτου σας, ηλεκτρονική διάγνωση βλαβών και προετοιμασία για ΚΤΕΟ.

Ωρα 17:01  Tην live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει ακόμα το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilio Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός και για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές που έρχονται αλλά και πιο μετά, για τις καλοκαιρινές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 17:04 Τέλος, χορηγός της αποψινής μετάδοσης είναι και το πρακτορείο του ΟΠΑΠ Lucky Center στην Κεντρική Πλατεία Ξάνθης. Σπεύσατε εκεί για να παίξετε “Παμε Στοίχημα”, όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ και φυσικά  Tζόκερ τώρα που έχει πολλαπλό τζακ ποτ. Μέχρι τις 9.30 μπορείτε να παίξετε τα δελτία σας και να διεκδικήσετε τα 15 και πλέον εκατομμύρια ευρώ!

Ωρα 17:07 Πάμε να δούμε τις ενδεκάδες των δύο ομάδων, για την Ξάνθη ο Ραζβάν Λουτσέσκου ξεκινά με τους: Τσενάμο, Μπέρτο, Γουάλας, Φάρκας, Καρυπίδη, Φλίσκα, Βασιλακάκη, Λουσέρο, Σολτάνι, Νιέτο και Ράνο.

Ωρα 17:10 Για την Βέροια ο Γιώργος Γεωργιάδης ξεκινά με τους: Λόπες, Νέτο, Όστοϊτς, Ναζλίδη, Μπατιόν, Αραγονές, Πέδρο, Γεωργιάδη, Καϊκούτ, Γιαννούλη και Πούγγουρα.

Ωρα 17:12 Στον πάγκο για την Ξάνθη είναι οι Γκαραβέλης, Τριάδης, Ερέα, Καπετάνος, Ορφανίδης, Λισγάρας και Ντιμιτρόφ

Ωρα 17:14 Στον πάγκο για την Βέροια είναι οι Καντιμοίρης, Ιμπραήμ, Μαραγκός, Εντζεγκέλε, Κόλα, Σιόντης και Νάστος

Ωρα 17:16 Όλα έτοιμα για την σέντρα, πρώτη κατοχή για την Βέροια.

1′ Έναρξη του αγώνα.

15′ Συμπληρώσαμε το πρώτο τέταρτο στην αναμέτρηση, έχει την κατοχή η Ξάνθη που δείχνει μεγαλύτερη επιθετική διάθεση, χωρίς όμως να έχει απειλήσει τον Λόπες.

20′ Να σημειώσουμε πως στις εξέδρες του γηπέδου βρίσκεται ο Ξανθιώτης πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Γιώργος Γκιρτζίκης, όπως φυσικά και ο τεχνικός διευθυντής και πρώην ποδοσφαιριστής της Ξάνθης Ζήσης Βρύζας.

22′ Ενώ να μην ξεχνάμε πως στον πάγκο της Βέροιας σε ρόλο βοηθού είναι και ο Εβρίτης Νίκος Ουσταμπασίδης που είχε εργαστεί στην Ξάνθη ως βοηθός του Μαρίνου Ουζουνίδη

30′ Δύο στημένες φάσεις σε καλό σημείο σπατάλησε η ομάδα της Ξάνθης, και τις δύο εκτελέσεις ανέλαβε ο Ντάνιελ Νίετο που και τις δύο φορές σημάδεψε το τείχος

33′ Μεγάλη επέμβαση απο τον Τσενάμο που κρατά το μηδέν στην προσπάθεια του Καϊκούτ που βρέθηκε απέναντι του, εκμεταλλευόμενος λάθος του Φλίσκα.

40‘ Πέναλτι υπέρ της Βέροιας καταλογίζει ο Παππάς, χρεώνοντας χέρι στον Γουάλας στην σέντρα του Μαλόν.

41′ Γκολ για την Βέροια. Εύστοχος απο τα 11μέτρα ο Ναζλίδης που ανοίγει το σκορ για τους φιλοξενούμενους, παραλίγο να το απουκρούσει ο Τσενάμο που βρήκε την μπάλα αλλά αυτή κατέληξε στην δεξιά του γωνία. Skoda Ξάνθη – Βέροια 0-1.

42′ Μεγάλη ευκαιρία για την Ξάνθη να φέρει το ματς στα ίσια καθώς κερδίζει στο καπάκι πέναλτι σε ανατροπή του Βασιλάκακη απο τουν Πούγγουρα που βλέπει και την κίτρινη του Παππά

43′ Γκοοοοοοοοοοοοολ για την Ξάνθη. Ισοφαρίζει ο Νίετο που ευστοχεί απο τα 11μέτρα και πετυχαίνει το γκολ νούμερο 1,000 της Skoda Ξάνθη στην μεγάλη κατηγορία. Skoda Ξάνθη – Βέροια 1-1.

44‘ Με ξεχωριστό τρόπο πανηγυρίστηκε αυτό το ιστορικό γκολ για την ομάδα της Ξάνθης, δείτε ΕΔΩ γιατί.

45′ Τέλος πρώτου μέρους. Skoda Ξάνθη – Βέροια 1-1.

Ωρα 18:05  Αξίζει να αναφέρουμε ότι την μετάδοση του αγώνα σας προσφέρει το καφέ μπαρ El Clasico, που δεν είναι ένα απλό μέρος για να πιείτε τον καφέ σας και να βρεθείτε με την παρέα σας, άλλα αποτελεί το καλύτερο sports spot της πόλης με οθόνες για να παρακολουθείτε όσους αγώνες σας ενδιαφέρουν και να σχολιάζετε με τους φίλους σας τις αθλητικές εξελίξεις.

Ωρα 18:08  Επίσης, την αναμέτρηση σας προσφέρει το συνεργείο αυτοκινήτων παντός τύπου “Τ. Λομβαρδέας – Ε. Κιρζτζή ΟΕ” όπου μπορείτε να βρείτε ανταλλακτικά, λιπαντικά για όλες τις μάρκες. Επίσης, εκεί μπορείτε να κάνετε τεχνικό έλεγχο του αυτοκινήτου σας, ηλεκτρονική διάγνωση βλαβών και προετοιμασία για ΚΤΕΟ.

Ωρα 18:11  Tην live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει ακόμα το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilio Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός και για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές που έρχονται αλλά και πιο μετά, για τις καλοκαιρινές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 18:14 Τέλος, χορηγός της αποψινής μετάδοσης είναι και το πρακτορείο του ΟΠΑΠ Lucky Center στην Κεντρική Πλατεία Ξάνθης. Σπεύσατε εκεί για να παίξετε “Παμε Στοίχημα”, όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ και φυσικά  Tζόκερ τώρα που έχει πολλαπλό τζακ ποτ. Μέχρι τις 9.30 μπορείτε να παίξετε τα δελτία σας και να διεκδικήσετε τα 15 και πλέον εκατομμύρια ευρώ!

Ωρα 18:16 Όλα έτοιμα για την έναρξη του δευτέρου μέρους στα Πηγάδια, χωρίς αλλαγές οι δύο ομάδες. Στην σέντρα η ομάδα της Ξάνθης.

46′ Έναρξη δευτέρου μέρους

50‘ Επικίνδυνη στιγμή για την Ξάνθη με τον Νίετο να βγαίνει στην κόντρα να γυρίζει την μπάλα στον Βασιλακάκη που δεν την πρόλαβε, έκανε το γύρισμα για τον Σολτάνι αλλά ο Γιαννούλης του πήρε την “μπουκιά απο το στόμα”.

58′ Πρώτη κίτρινη για παίκτη της Ξάνθης με τον Ντάνιελ Νιέτο να βλέπει την κίτρινη του Παππά για δυνατό μαρκάρισμα στο κέντρο.

62′ Εκτέλεση φάουλ του Ναζλίδη μπλοκάρει σταθερά ο Τσενάμο.

66′ Διπλή αλλαγή για την Skoda Ξάνθη με τους Ερέα και Καπετάνο να περνούν στο παιχνίδι αντί των Βασιλακάκη και Ράνου.

71′ Ολοκληρώνει τις αλλαγές της η Ξάνθη με τον Τριάδη να περνά στην θέση του Σολτάνι.

73′ Καλή στιγμή για την Ξάνθη με τον Τριάδη στην πρώτη του προσπάθεια να κάνει το γύρισμα προσπάθησε με τακουνάκι να στείλει την μπάλα προς την εστία του Λόπες ο Καπετάνος με τον Όστοϊτς να βγάζει πάνω στην γραμμή

74′ Δεύτερη κίτρινη σε παίκτη της Ξάνθης, με τον Τριάδη να βλέπει την κάρτα του Παππά για τράβηγμα στον Μπατιόν.

79′ Πρώτη αλλαγή για την Βέροια με τον Σιόντη να περνά στο παιχνίδι αντί του Καϊκούτ

82′ Δεύτερη κίτρινη και για παίκτη της Βέροιας, στον Σιόντη για δυνατό μαρκάρισμα στον αέρα στον Φλίσκα που είναι έχει μείνει στο έδαφος

90‘ Δεύτερη αλλαγή για την Βέροια με τον Μαραγκό να περνά στο παιχνίδι αντί του Νέτο.

90′ Τέσσερα λεπτά ακόμη για το τέλος της αναμέτρησης.

90+1′ Μοναδική χαμένη στιγμή για την Ξάνθη με τον Λόπες να προλαβαίνει τον Ερέα πριν πιάσει το σουτ.

90+3 Ολοκληρώνει τις αλλαγές της και η Βέροια με τον Κόλα να περνά στο παιχνίδι αντί του Ναζλίδη.

90+4‘ Τέλος της αναμέτρησης στα Πηγάδια. Skoda Ξάνθη – Βέροια 1-1.

Ωρα 19:07 Αξίζει να αναφέρουμε ότι την μετάδοση του αγώνα σας προσέφερε το καφέ μπαρ El Clasico, που δεν είναι ένα απλό μέρος για να πιείτε τον καφέ σας και να βρεθείτε με την παρέα σας, άλλα αποτελεί το καλύτερο sports spot της πόλης με οθόνες για να παρακολουθείτε όσους αγώνες σας ενδιαφέρουν και να σχολιάζετε με τους φίλους σας τις αθλητικές εξελίξεις.

Ωρα 19:09  Επίσης, την αναμέτρηση σας προσέφερε το συνεργείο αυτοκινήτων παντός τύπου “Τ. Λομβαρδέας – Ε. Κιρζτζή ΟΕ” όπου μπορείτε να βρείτε ανταλλακτικά, λιπαντικά για όλες τις μάρκες. Επίσης, εκεί μπορείτε να κάνετε τεχνικό έλεγχο του αυτοκινήτου σας, ηλεκτρονική διάγνωση βλαβών και προετοιμασία για ΚΤΕΟ.

Ωρα 19:11  Tην live μετάδοση της αναμέτρησης προσέφερε ακόμα το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilio Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός και για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές που έρχονται αλλά και πιο μετά, για τις καλοκαιρινές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 19:13  Τέλος, χορηγός της αποψινής μετάδοσης ήταν και το πρακτορείο του ΟΠΑΠ Lucky Center στην Κεντρική Πλατεία Ξάνθης. Σπεύσατε εκεί για να παίξετε “Παμε Στοίχημα”, όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ και φυσικά  Tζόκερ τώρα που έχει πολλαπλό τζακ ποτ. Μέχρι τις 9.30 μπορείτε να παίξετε τα δελτία σας και να διεκδικήσετε τα 15 και πλέον εκατομμύρια ευρώ!

Ευχαριστούμε που ήσασταν μαζί μας, η Ξάνθη πέτυχε το 1000 της τέρμα στην Α’ Εθνική αλλά έμεινε στην ισοπαλία με την Βέροια, ακολουθεί πλούσιο ρεπορτάζ και φωτορεπορτάζ από τα Πηγάδια…