LIVE από το Καυτανζόγλειο: Ηρακλής – Πανθρακικός 0-0 (τελικό αποτέλεσμα)

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Πανθρακικό, για την 14η αγωνιστική της Super League, με τους θρακιώτες να θέλουν θετικό αποτέλεσμα από τον φορμαρισμένο Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο συνεχίζοντας τις θετικές εμφανίσεις του τελευταίου μήνα. Ο Κώστας Καραγιάννης βρίσκεται στο Καυταντόγλειο και μεταδίδει…

Καλησπέρα σας φίλες και φίλοι του ThrakiSportS, οπού σε περίπου τρία τέταρτα ο Πανθρακικός φιλοξενείται από τον Ηρακλη, στην Θεσσαλονίκη και στο Καυτανζόλειο για το πρωτάθλημα της Super League, όπου ξαναβρεθηκε στις 5 Αυγούστου και κέρδισε 0-1 σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας.

Ωρα 14:15 Ο αγώνας αυτός ανοιγει την αυλαία της 14ης αγωνιστικής που περιλαμβάνει σημαντικές αναμετρήσεις το Σάββατο (17.15) Πλατανιάς – ΠΑΣ Γιάννινα και (19.30) Πανιώνιος – ΑΕΚ,  την Κυριακή (15.00) Ολυμπιακός – Παναιτωλικός, (17.15) Ξάνθη – Βέροια, Ατρόμητος – Καλλονή, (19.30) Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης και η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Δευτέρα στις 19.30 με τον αγώνα Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ.

Ωρα 14:20   Την αναμέτρηση Ηρακλή – Πανθρακικού σας την προσφέρει το πρακτορείο ΟΠΑΠ Παντούλη που βρίσκεται στην Δ. Μπλέτσα 4, στην Κομοτηνή. Σπεύσατε εκεί για να παίξετε “Παμε Στοίχημα”, φυσικά Tζόκερ τώρα που έχει πολλαπλό τζακ ποτ αλλά και για να εξοφλήσετε λογαριασμούς  (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 14:23  Επίσης την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρουν το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός και για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές που έρχονται αλλά και πιο μετά, για τις καλοκαιρινές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 14:26  Επίσης να ευχαριστήσουμε για την βοήθειά τους για την πραγματοποίηση των μεταδόσεων του Πανθρακικού τον ραδιοφωνικό σταθμό «Hit FM» με την καλύτερη μουσική στην πόλη αλλά και απευθείας ραδιοφωνικές μεταδόσεις των αγώνων της ΕΠΣ Θράκης καθώς και την εβδομαδιαία πολιτική και οικονομική εφημερίδα «Θρακική Αγορά», που κυκλοφορεί κάθε Πέμπτη, με πλήρες αθλητικό ένθετο.

Ωρα 14:31 Οι εντεκάδες των δυο ομάδων έγιναν πριν λίγο γνωστές. Για τον Πανθρακικό ξεκινούν οι: Aθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Σερφά, Μελίσσης, Ποτουρίδης, Ηλιάδης, Μεχία, Χαβίτο, Ροτζέριο, Μπαϊκαρά, Ντιγκινί

Ωρα 14:35 Ο Ηρακλής ξεκινά με τους Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Ζιαμπάρης, Καρασαλίδης, Καρλίτος, Ιντζόγλου, Ζαμπάζης, Ρομάνο, Περόνε, Βέλλιος, Χάντι.

Ωρα 14:40 Στον πάγκο του Πανθρακικου οι Πασχαλάκης, Μπουγαΐδης, Χρήστου, Σέτι, Ίγκορ, Χασομέρη, Λαδάκη

Ωρα 14:43 Στον πάγκο για τον Νίκο Παπαδόπουλο είναι οι Πέρνις, Τσιλιανίδης, Στάμου, Πασάς, Λουκίνας, Κυριακίδης, Πουρτουλίδης.

Ωρα 14:49  Δύο είναι μόνο οι φορές που ο Ηρακλής υποδέχθηκε τον Πανθρακικό σε παιχνίδι για τη Σούπερ Λίγκα, την πρώτη του 2008 όταν οι κυανόλευκοι ήρθαν ισόπαλοι 0-0, και την επόμενη που οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 3-1.

Ωρα 14:55  Ετοιμες για την επίσημη είσοδό τους οι δύο ομάδες, μαζί με την διαιτητική τριπλέτα. Θυμίζουμε ότι η μετάδοση αυτού του αγώνα θα είναι προσφορά του πρακτορείου ΟΠΑΠ Παντούλη, του ξενοδοχείου Pilion Terra, του ραδιοφωνικού σταθμού Hit FM και της εφημερίδας Θρακική Αγορά”

Ωρα 15:01 Έναρξη αγώνα

5′ Πολύ λίγος κόσμος στο γήπεδο, αφου έχει αρκετό κρύο

10′ Kαλό σουτ του Μάρτινς μόλις άουτ.

11′ Καλός ο Πανθρακικός κίτρινη στον Zαμπάζη.

12′ Μακρινό φαουλ Μεχία η μπάλα άουτ

18′ Πολύ μέτριο το παιχνίδι ο Ηρακλής εχει μια φλύαρη υπεροχή.

24′ Κίτρινη σε Ηλιάδη

25′ Καλή ευκαιρία για τον Ηρακλή αλλα ο Ζιαμπάρης αστοχει από κοντα.

29′ Λάθος διώξιμο του Αθανασιάδη  αλλα δεν εκμεταλλευονται οι επιθετικοι του Ηρακλή.

30′ Ο Ηρακλής αρχίζει και πιέζει.

38′ Ενας καλός συνδυασμός του Ηρακλή κόπηκε από τους αμυντικούς του Πανθρακικού.

43′ Καλό σουτ του Χαντι μπλοκαρει ευκολα ο Αθανασιάδης.

45′ Λήξη πρώτου μέρους. Μετά από ένα πολύ κακό παιχνίδι εχουμε τις δυο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Ηρακλής-Πανθρακικός 0-0.

Ωρα 15:53   Την αναμέτρηση Ηρακλή – Πανθρακικού θυμίζουμε ότι σας την προσφέρει το πρακτορείο ΟΠΑΠ Παντούλη που βρίσκεται στην Δ. Μπλέτσα 4, στην Κομοτηνή. Σπεύσατε εκεί για να παίξετε “Παμε Στοίχημα”, φυσικά Tζόκερ τώρα που έχει πολλαπλό τζακ ποτ που κληρώνει αύριο αλλά και για να εξοφλήσετε λογαριασμούς  (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 15:56  Επίσης την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρουν το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός και για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές που έρχονται αλλά και πιο μετά, για τις καλοκαιρινές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 15:59  Επίσης να ευχαριστήσουμε για την βοήθειά τους για την πραγματοποίηση των μεταδόσεων του Πανθρακικού τον ραδιοφωνικό σταθμό «Hit FM» με την καλύτερη μουσική στην πόλη αλλά και απευθείας ραδιοφωνικές μεταδόσεις των αγώνων της ΕΠΣ Θράκης (τώρα βρίσκονται και αυτοί στο ημίχρονο) καθώς και την εβδομαδιαία πολιτική και οικονομική εφημερίδα «Θρακική Αγορά», που κυκλοφορεί κάθε Πέμπτη, με πλήρες αθλητικό ένθετο.

Ωρα 16:02  Πάμε σε λίγο για την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνιυ, περιμένουμε τις δυο ομάδες να μπουν και να δούμε φυσικά αν έχουν αλλαγές.

46′ Έναρξη β’ μέρους με τον Λαδάκη να παίρνει τη θεση του Ηλιάδη.

48′ Δοκάρι για τον Ηρακλή μετά απο εκπληκτικό μακρινό σουτ του Βέλλιου.

51′ Καλή ευκαιρία για τον Πανθρακικό αλλά ο Χαβίτο δεν μπορεί να νικήσει τον Χουάντερσον.

52′ Καλύτερο το δεύτερο μέρος μέχρι στιγμής με τον Ηρακλή να χανει μεγαλη ευκαιρία αλλα την κεφαλιά του Ρομάνο έδιωξε σε κόρνερ εντυπωσιακα ο Αθανασιάδης.

55′ Διπλή αλλαγη ο Ηρακλής ο Πορτουλίδης και Κυριακίδης στις θεσεις των Καρλίτο  και  Ζαμπάζη

57′  Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρακλή. Δράστης και αυτή τη φορά ο Βέλλιος.

65′ Ο Χασομέρης παίρνει τη θέση του Χαβίτο.

70′ Έπεσε ο ρυθμός κάπως του αγώνα.

75′ Ολοκληρώνει τις αλλαγες ο Ηρακλής με τον Χαντί να δίνει τη θέση του στον Πασά.

79′ Κίτρινη στον Αθανασιάδη για καθυστέρηση.

81′ Ο Ίγκορ στη θέση του Ροτζέριο και ο Ελευθερόπουλος ολοκληρώνει και αυτός τις αλλαγές του.

90′ Ο Πανθρακικος ελέγχει τον αγώνα. Τρια τα λεπτά των καθυστερήσεων.

90+1′ Καλό σουτ του Χασομέρη σε αντεπίθεση του Πανθρακικου αλλά η μπαλα άουτ.

90+3′ Κερδισμένο φαουλ για τον Ηρακλή σε καλή θέση, αλλα η μπαλα άουτ.

90+3′ Λήξη αγώνα. Ο Πανθρακικός πήρε ενα καλο αποτελεσμα σε μια δύσκολη έδρα και κοιταει το επόμενο πλεον δυσκολο παιχνιδι της άλλης εβδομάδας με τον Παναθηναικό, περιμένοντας να δει και το αποτέλεσμα του παιχνιδιού Ατρομήτου – Καλλονής για να δει αν θα ξεφύγει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας ενόψει και της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου αλλά και πόσο θα απέχει από την σωτηρία. Μείνετε συντονισμένοι στο ThrakiSportS που βρέθηκε στο Καυτανζόγλειο, για το πλούσιο ρεπορτάζ και φωτορεπορτάζ που θα ακολουθήσει. Τελικό αποτέλεσμα: Ηρακλής-Πανθρακικός 0-0

Την αναμέτρηση Ηρακλή – Πανθρακικού θυμίζουμε ότι σας προσέφεραν το πρακτορείο ΟΠΑΠ Παντούλη που βρίσκεται στην Δ. Μπλέτσα 4, στην Κομοτηνή,  ο ραδιοφωνικός σταθμός «Hit FM» και η εβδομαδιαία πολιτική και οικονομική εφημερίδα «Θρακική Αγορά» και το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra” στην πανέμορφη Πορταριά.