Με Μποτία αλλά χωρίς Πάρντο, Φουστέρ στην Κομοτηνή ο Ολυμπιακός! Η αποστολή που πετά για Θράκη…

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα του Σαββάτου στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό με τον Μάρκο Σίλβα να παίρνει μαζί του και τον Αλμπέρτο Μποτία που επιστρέφει μετά την θλάση που υπέστη στον αγώνα με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Ο Ισπανός όπως και ο Πάρντο προπονήθηκαν κανονικά και σήμερα με τον Σίλβα πάντως να αφήνει εκτός αποστολής τον Κολομβιανό που τον ετοιμάζει για τον αγώνα με την Αρσεναλ. Στην 19αδα είναι και ο νεαρός Ζντιέλαρ ενώ επέστρεψαν όπως αναμενόταν και οι Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Σιόβας, Μαζουάκου, Μιλιβόγεβιτς και Φορτούνης που είχαν ξεκουραστεί και δεν ήταν στην αποστολή για τον αγώνα στο Αίγιο.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Νταβίντ Φουστέρ που ένοιωσε μικροενοχλήσεις στον δεξιό οπίσθιο μηριαίο και αποχώρησε από την προπόνηση. Ο Ισπανός για μια ακόμη φορά στάθηκε άτυχος με τραυματισμό σε ένα διάστημα που είχε πάρει παιχνίδια και συμμετοχές μετά από καιρό.

Η πιθανή ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Σίλβα στην Κομοτηνή αναμένεται να αποτελείται από τους: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Σιόβα, Μαζουάκου, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι ή Καμπιάσο, Φορτούνη, Σεμπά, Ντουρμάζ και Ιντέγε.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

«Την τελευταία προπόνηση, πριν αναχωρήσει για την Κομοτηνή, πραγματοποίησαν το πρωί της Παρασκευής οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου. Το πρόγραμμα περιελάμβανε δουλειά επάνω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Δουλεύτηκε ειδικά η επιθετική και αμυντική λειτουργία, σε κανονική ροή αγώνα, ενώ ο Μάρκο Σίλβα έδινε διαρκώς οδηγίες τακτικής στους παίκτες του.

Με μικροενοχλήσεις στον δεξιό οπίσθιο μηριαίο αποχώρησε ο Νταβίντ Φουστέρ. Η κατάστασή του, αν και δεν εμπνέει ανησυχία, θα επανεκτιμηθεί. Κανονικά με την ομάδα γυμνάστηκαν οι Μποτία και Πάρντο. Θεραπεία συνέχισαν οι Πουλίδο και Χουτεσιώτης.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Μάρκο Σίλβα έκανε γνωστή την αποστολή για το ματς του Σαββάτου με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Αναλυτικά: Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Ζντιέλαρ».