Photos: Η προπόνηση της Ξάνθης στο γήπεδο των Ελευθερών, η ανταλλαγή φανελών και το «ευχαριστώ» της θρακιώτικης ΠΑΕ!

Στο γήπεδο των Ελευθερών πραγματοποίησε την τελευταία της προπόνηση η Skoda Ξάνθη πριν το παιχνίδι της Τετάρτης με την Λάρισα στο “AEL FC ARENA”, σε μια πολύ σημαντική αναμέτρηση που θα κρίνει την συνέχεια της Ξάνθης στον θεσμό (θυμηθείτε την αποστολή της Skoda με ένα κλικ ΕΔΩ).

Οι άνθρωποι της τοπικής ομάδας δεν έκρυβαν την ικανοποιήσή τους που η ομάδα της Θράκης επέλεξε το σε πολύ καλή κατάσταση γήπεδο τους, ενώ παρακολουθούσαν με μεγάλο ενδιαφέρον την προπόνηση της Ξανθιώτικης ΠΑΕ. Μάλιστα ο ισχυρός άνδρας το ΑΟ Ελευθερών Θανάνης Τόλλιος αντάλλαξε φανέλα της ομάδας του με αυτή της Skoda Ξάνθη που πήρε από τα χέρια του τιμ μάνατζερ της Ξάνθης Γιώργου Κασναφέρη, ενώ είχαν την δυνατότητα να ρωτήσουν για αρκετά οργανωτικά θέματα τον αντιπρόεδρο και τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Γιάννη Παπαδημητρίου.

Μάλιστα η ομάδα της Ξάνθης εξέδωσε και ανακοίνωση, με την οποία ευχαρίστησε την διοίκηση του ΑΟ Ελευθερών για την άψογη φιλοξενία και εξυπηρέτηση που παρείχαν στην Θρακιώτικη ΠΑΕ. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: “Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ευχαριστεί και δημόσια τον Πρόεδρο και την Διοίκηση του Α.Ο. Ελευθερών, για την παραχώρηση του γηπέδου και την εξυπηρέτηση που παρείχαν στην ομάδα μας”.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές φωτογραφίες απο την προπόνηση της Ξάνθης στο γήπεδο του ΑΟ Ελευθερών που μας έστειλαν άνθρωποι της τοπικής ομάδας.