Photos: 50 κλίκ από τη νίκη του Πανθρακικού απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου!

Νίκη που τον “κρατά” ζεστό στην διεκδίκηση της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε ο Πανθρακικός που κέρδισε χάρις ένα εκπληκτικό τέρμα του Μεχία με 1-0 τον Ολυμπιακό Βόλου, πετυχαίνοντας παράλληλα για πρώτη φορά φέτος δύο συνεχόμενες νίκες.

Οι “πράσινοι” έδειξαν απο το πρώτο μέρος την ανωτερότητα τους, έχοντας μεγάλα ποσοστά κατοχής της μπάλας, έλεγχαν πλήρως το παιχνίδι, δυσκολευόταν ωστόσο να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Δασκαλάκη. Χαρακτηριστικό πως μέχρι το 45′ μοναδική αξιόλογη στιγμή ήταν ένα σουτ του Μάρτινς μέσα απο την περιοχή που πέρασε άουτ. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ωστόσο σημειώθηκε η φάση που έμελε να κρίνει την αναμέτρηση με τον Μεχία να πιάνει δυνατό σουτ εκτός περιοχής στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό “γάμα” της εστίας του Δασκαλάκη..

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε αισθητά με τους φιλοξενούμενους να χάνουν μια μεγάλη στιγμή σε προσπάθεια του Τσιλιγκίρη και τους γηπεδούχους να απαντούν με ένα καλό σουτ αλλά άστοχο του Μπαϊκαρά. Πλέον η ομάδα της Κομοτηνής στρέφει την προσοχή της στο πρωτάθλημα και το ματς με τον Ολυμπιακό στην Κομοτηνή, καθώς το επόμενο ματς Κυπέλλου θα γίνει στις 15 Δεκεμβρίου με το καθοριστικό παιχνίδι με τον ΑΟ Χανίων στα Χανιά.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Ζδράβος, Παπαχρήστος, Μπουγαΐδης, Χρήστου, Σέτι (46′ Μπαϊκαρά), Μεχία, Μαρκόπουλος (78′ Χαβίτο), Μάρτινς, Μουδούρογλου (46′ Μουδούρογλου), Νικόλτσης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σούλης Παπαδόπουλος): Δασκαλάκης, Χιντζίδης, Ζέρης, Καραμανλής, Νικολόπουλος (56′ Νάστος), Τσιάρας, Κυζιρίδης, Σκοπελίτης (63′ Γκουγκούδης), Κεσίδης (86′ Αλαμάνης), Διαμαντόπουλος, Τσιλιγκίρης