Οι δηλώσεις Ελευθερόπουλου και Παπαδόπουλου στην κοινή συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του Πανθρακικού

Ικανοποιημένος για τη νίκη και το γεγονός πως πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής παίκτες που δεν παίζουν πολύ στο πρωτάθλημα εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Πανθρακικού Δημήτρης Ελευθερόπουλος, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά τόσο στην πρώην ομάδα του Ολυμπιακό Βόλου όσο και στον τεχνικό των Βολιωτών Σούλη Παπαδόπουλου. Απο την πλευρά ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου ήταν λιγομίλητος και ξεκαθάρισε πως στόχος της ομάδας του είναι το πρωτάθλημα.

Ο Ελευθερόπουλος τόνισε αρχικά: «Χάρηκα πολύ γιατί έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι και από τις δυο ομάδες.  Θεωρώ πως υπήρχε γρήγορος ρυθμός στο παιχνίδι χωρίς καθυστερήσεις και σκοπιμότητες και πιστεύω να το ευχαριστήθηκε ο κόσμος τηρουμένων πάντα των αναλογιών. Δώσαμε την ευκαιρία σε κάποια παιδιά που δεν είχανε καθόλου χρόνο συμμετοχής, και δεν υπήρχε καμία σκοπιμότητα. Ο Ολυμπιακός Βόλου κυνηγάει την άνοδο και εμείς κυνηγάμε κάθε βαθμό για την σωτηρία». 

Ακολούθως, αφού επισήμανε την διαιίτερη φιλική σχέση που έχει με τον τεχνικό του Ολυμπιακού Βόλου Σούλη Παπαδόπουλο, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος πρόσθεσε σε σχέση με την πρώην ομάδα του: «Να ευχηθώ τα καλύτερα στον Ολυμπιακό Βόλου γιατί ο Βόλος είναι ωραία πόλη, ο Ολυμπιακός  είναι  μια τεράστια ομάδα και έχει κόσμο που την αγαπάει πολύ όπως και το ίδιο το ποδόσφαιρο.  Χάρηκα πολύ γιατί είδα κάποια παιδιά που συνεργάστηκα πέρυσι και με τον Σούλη ο Ολυμπιακός πιστεύω μπορεί την άνοδο και αξίζει να μείνει στην μεγάλη κατηγορία για καιρό».

Νωρίτερα είχε μιλήσει ο προπονητής της βολιώτικης ομάδας Σούλης Παπαδόπουλος, ο οποίος τόνισε: «Ήταν ένα παιχνίδι Κυπέλλου που εμείς δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε πολλά παιδιά. Ο Πανθρακικός είναι μια ομάδα που εμένα μου αρέσει πάρα πολύ, με καλή επιθετική λειτουργία και γρήγορες επιστροφές στην άμυνά τους. Μου άρεσε  επίσης που αγωνίστηκε σε ένα τέτοιο παιχνίδι για τη νίκη, όπως και εμείς παίξαμε για τη νίκη. Δεν καταφέραμε να πάρουμε ούτε την ισοπαλία, έγιναν κάποια λάθη που δεν μας επέτρεψαν να αντιδράσουμε στο 1-0 που έγινε από το πρώτο ημίχρονο. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα, όπου θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Εύχομαι στον συνάδελφο Δημήτρη Ελευθερόπουλο καλή επιτυχία…»