LIVE από το ΔΑΚ Κομοτηνής: Πανθρακικός – Ολυμπιακός Βόλου 1-0 (τελικό αποτέλεσμα)

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα Πανθρακικός – Ολυμπιακός Βόλου για την 2η αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα ενημερώνεστε για την εξέλιξη στο παιχνίδι Πανθρακικού – Ολυμπιακού Βόλου, που ξεκινά στις 3.00 το μεσημέρι στο ΔΑΚ Κομοτηνής, για την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ωρα 14:25  Παιχνίδι ξεχωριστό για τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο και στον Στέλιο Βενετίδη, το προπονητικό δίδυμο του Πανθρακικού, που τίθεται αντιμέτωπο με την προηγούμενη ομάδα του, την οποία πέρυσι προσπάθησε να ανεβάσει στην Super League.

Ωρα 14:29  Το παιχνίδι είναι κρίσιμο βαθμολογικά και για τις δυο ομάδες, καθώς όποια χάσει, χάνεται. Και οι δύο δεν έχουν βαθμό μετά την πρώτη αγωνιστική και παίζουν ουσιαστικά το τελευταίο τους χαρτί για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ωρα 14:32  Το άλλο ματς του τρίτου ομίλου ανάμεσα στις ομάδες που κέρδισαν την πρώτη αγωνιστική, διεξάγεται το απόγευμα της Πέμπτης (3/12, 17:15) ανάμεσα σε Χανιά και ΠΑΟΚ.

Ωρα 14:37  Παράλληλα με το Πανθρακικός – Ολυμπιακός Βόλου θα διεξάγεται και το Αχαρναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα για τον 1ο Όμιλο. Στις 17:15 ακολουθεί το ματς Πανιώνιος – Ζάκυνθος (17:15) για τον 2ο όμιλο και το πρόγραμμα της ημέρας κλείνει με το Ηρακλής-Αναγέννηση Καρδίτσας (19:30), για τον 1ο και πάλι όμιλο.

Ωρα 14:40  Αξίζει να αναφέρουμε ότι την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρουν το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο Pilio Terra, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά, το γυμναστήριο «Planet Gym», το νέο κατάστημα ενδυμάτων «Mateossian Jeans» στην Κομοτηνή καθώς και το παραδοσιακό καφενείο «Μασάλι» στην οδό Σωκράτους 6.

Ωρα 14:44  Διαιτητής του αγώνα είναι ο Καραντώνης της ΕΠΣ Ημαθίας. Βοηθοί του οι Ευθυμιάδης, Καραϊσαρίδης, αμφότεροι από την Πιερία.

Ωρα 14:47  Λίγος κόσμος έχει έρθει στο γήπεδο.

Ωρα 14:49  Ολοκληρώνουν σιγά σιγά την προετοιμασία τους οι δύο ομάδες και σε λίγο θα αποσυρθούν στα αποδυτήρια για την επίσημη είσοδο. Ο Ολυμπιακός Βόλους ταξίδεψε χωρίς τους ξένους του, αλλά και ο Πανθρακικός έχει πολλές αλλαγές.

Ωρα 14:54 Πάμε να δούμε τις ενδεκάδες των δύο ομάδων. Για τον Πανθρακικό ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έχει επιλέξει τους: Αθανασιάδη, Παπαχρήστο, Χρήστου, Μπουγαίδη, Ζδράβο, Μεχία, Σέτι, Μουδούρογλου, Μάρτινς, Νικόλτση και Μαρκόπουλο

Ωρα 14:56 Για τον Ολυμπιακό Βόλου ο Σούλης Παπαδόπουλος ξεκινά με τους: Δασκαλάκη, Νικολόπουλο, Καραμανλή, Ζέρη, Χιντζίδη, Κέση, Τσιάρα, Κυζιρίδη, Τσιλιγκίρη, Σκοπελίτη και Διαμαντόπουλο.

Ωρα 14:59 Βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες, με τους δύο τεχνικούς να βγαίνουν αγκαλιασμένοι.

Ωρα 15:02  Όπως είπαμε και πριν, πολύ λίγος ο κόσμος στο ΔΑΚ, αλλά υπάρχει και η δικαιολογία του εργάσιμου της ημέρας. Πάμε στην έναρξη, με μικρή καθυστέρηση.

Έναρξη του αγώνα

7′ Μεγάλη στιγμή για τον Πανθρακικό, σέντρα του Παπαχρήστου απο τα αριστερά ο Ροτζέριο Μάρτινς κατεβάζει την μπάλα με ωραίο στοπάρισμα αλλά το σουτ του καταλήγει πάνω απο τα δοκάρια του Δασκαλάκη.

15′ Καλύτερος ο Πανθρακικός στο ξεκίνημα, έχει την κατοχή δείχνει να διάθεση να επιτεθεί χωρίς ιδιαίτερες στιγμές μέχρι τώρα, εκτός απο την φάση του Μάρτινς.

22‘ Απαντά στην μεγάλη στιγμή του Πανθρακικού από τους Βολιότες με την κεφαλιά του Καραμανλή μετά απο κόρνερ η μπάλα ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Αθανασιάδη.

30′ Έχει πέσει αισθητά ο ρυθμός του αγώνα. Με τον Πανθρακικό να έχει την κατοχή και τον Ολυμπιακό Βόλου να τον περιμένει στο δικό του μισό του γηπέδου.

39′ Πρώτη κίτρινη στο παιχνίδι, για τον αμυντικό του Πανθρακικού Μαυρουδή Μπουγαϊδη για δυνατό μαρκάρισμα στον Τσιλιγκίρη.

45′ Ένα λεπτό θα είναι οι καθυστερήσεις.

45+1′ Γκοοοοοοοολ για τον Πανθρακικό. Φανταστικό σουτ εκτός περιοχής απο τον Μεχία που στέλνει την μπάλα στο “γάμα” της εστίας των φιλοξενουμένων, βάζοντας μπροστά την ομάδα του λίγο πρίν την εκπνοή. Πανθρακικός – Ολυμπιακός Βόλου  1-0

45+2′ Τέλος του πρώτου μέρους στην Κομοτηνή.  Με το καταπληκτικό τέρμα του Μεχία, η ομάδα της Κομοτηνής προηγείται και έχει βάλει τις βάσεις για μια νίκη που θα την φέρει αγκαλιά με την πρόκριση στην επόμενη φάση. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Πανθρακικός – Ολυμπιακός Βόλου 1-0

Ωρα 15:51   Στο άλλο ματς του κυπέλλου Ελλάδος που διεξάγεται αυτήν την ώρα, Αχαρναϊκός και ΠΑΣ Γιάννινα παραμένουν ισόπαλοι χωρίς τέρματα.

Ωρα 15:55  Θυμίζουμε ότι την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρουν το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο Pilio Terra, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά, το γυμναστήριο «Planet Gym», το νέο κατάστημα ενδυμάτων «Mateossian Jeans» στην Κομοτηνή καθώς και το παραδοσιακό καφενείο «Μασάλι» στην οδό Σωκράτους 6.

Ωρα 16:03  Εχει αυξηθεί αλλά όχι σημαντικά ο κόσμος στο γήπεδο, ενώ επιστρέφουν  πλέον οι ομάδες στον αγωνιστικό χώρο ενόψει της έναρξης του δευτέρου ημιχρόνου.

46′  Εναρξη  δευτέρου ημιχρόνου. Με δύο αλλαγές για τον Πανθρακικό με τους Μπαϊκαρά και Ψάλτη να περνούν στο γήπεδο αντί των Σέτι και Μουδούρογλου.

47′ Καλή στιγμή για τον Πανθρακικό με το σουτ του Μεχία να περνά πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι του Ολυμπιακού Βόλου.

48′ Φαίνεται να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα ο Μπουγαίδης, ανησυχία στον πάγκο του Πανθρακικού καθώς οι “πράσινοι” έχουν ήδη κάνει δύο αλλαγές και σίγουρα δεν θα θέλανε να ξοδέψουν τόσο νωρίς τις αλλαγές τους.

49′ Τρομερή φάση για τους φιλοξενούμενους με τον Τσιλιγκίρη να κάνει ωραία ατομική προσπάθεια να περνά και τον Αθανασιάδη αλλά μην έχοντας καλή τοποθέτηση με το σώμα δεν σημάδεψε σωστά.

54′ Σουτ του Μαρκόπουλου εκτός περιοχής μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια ο Δασκαλάκης.

56′ Πρώτη αλλαγή για τους Βολιότες με τον Νάστο να περνά στο γήπεδο αντί του Νικολόπουλου.

62′ Κίτρινη κάρτα στον αμυντικό του Ολυμπιακού Βόλου Καραμανλή που ανατρέπει εκτός περιοχής τον Μαρκόπουλο.

63′ Δεύτερη αλλαγή για τους Βολιότες με τον Γκουγκούδη να περνά στο γήπεδο αντί του Σκοπελίτη.

65′ Δεύτερη κίτρινη για παίκτη του Πανθρακικού, με τον Ζδράβο να βλέπει την κάρτα του Καραντώνη καθώς ανέκοψε αντεπίθεση των φιλοξενούμενων.

67′ Καλή στιγμή για τον Πανθρακικό με τον Μάρτινς να στρώνει την μπάλα στον Μπαϊκαρά που πιάνει το σουτ μέσα απο την περιοχή πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι του Δασκαλάκη.

75′ Έχει πέσει αισθητά ο ρυθμός της αναμέτρησης.

77′ Ολοκληρώνει τις αλλαγές του ο Πανθρακικός με τον Χαβίτο να περνά στην θέση του τραυματία Μαρκόπουλου.

85′ Ακόμη μια κίτρινη για παίκτη του Πανθρακικού, αυτή την φορά την κάρτα του Καραντώνη θα την δεί ο Ροτζέριο Μάρτινς για δυνατό μαρκάρισμα στον χώρο του κέντρου.

86′ Ολοκληρώνει τις αλλαγές του και ο Ολυμπιακός Βόλου με τον Αλαμάνη να περνά στο γήπεδο αντί του Κεσίδη.

90′ Τρία λεπτά θα είναι οι καθυστερήσεις για το τέλος του αγώνα.

90+3′ Τέλος του αγώνα στην Κομοτηνή. Πανθρακικός – Ολυμπιακός Βόλου  1-0

Ωρα 16:57 Πλέον η ομάδα του Πανθρακικού έχει 3 βαθμούς και στις 15 Δεκεμβρίου θα ταξιδέψει στα Χανιά για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα στο ματς που θα κρίνει ποια ομάδα θα συνεχίσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ωρα 16:59 Στο άλλο ματς που άνοιξε την αυλαία των ομίλων ο ΠΑΣ Γιάννενα έφυγε νικητής απο το Μενίδι κερδίζοντας με 2-1 τον Αχαρναϊκό, σε ένα ματς όπου διαιτητής ήταν ο Βαγγέλης Κιοτζένης της ΕΠΣ Ξάνθης.

Ωρα 17:01 Θυμίζουμε ότι την live μετάδοση της αναμέτρησης προσέφεραν το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο Pilion Terra, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά, το γυμναστήριο «Planet Gym», το νέο κατάστημα ενδυμάτων «Mateossian Jeans» στην Κομοτηνή καθώς και το παραδοσιακό καφενείο «Μασάλι» στην οδό Σωκράτους 6.

Σε λίγο περισσότερα με το ρεπορτάζ του αγώνα, δηλώσεις των πρωταγωνιστών και πλούσιο φωτορεπορτάζ της αναμέτρησης.