Επιτυχίες και… κύπελλα για τους σκοπευτές του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Με πλούσια «συγκομιδή» μεταλλίων επέστρεψε η ομάδα των πέντε σκοπευτών που συμμετείχε σε δύο αγώνες πρακτικής σκοποβολής  IPSC με λειόκανο τυφέκιο, το περασμένο Σαββάτο 28 Νοεμβρίου στα Ιωάννινα σε αγώνα  L-III και την Κυριακή 29 Νοεμβρίου στην Θεσσαλονίκη σε αγώνα L-I.

ethnikos-skopovoli2Αναλυτικότερα:

Ο Απόστολος Μπεχτσούδης αναδείχθηκε στα Ιωάννινα 2ος στην OPEN κύρια κατηγορία και 1ος στην OPEN senior, ενώ στην Θεσσαλονίκη αναδείχθηκε 2ος στην OPEN κύρια κατηγορία  και 1ος στην OPENsenior.

Ο Αθανάσιος Σισμάνης στα Γιάννενα αναδείχθηκε 2ος  στην MODIFIED κύρια κατηγορία και στην Θεσσαλονίκη κέρδισε την 1η θέση στη MODIFIED κύρια κατηγορία.

Ο Βασίλης Βασιλειάδης αναδείχθηκε 2ος στην MODIFIEDκύρια κατηγορία και ο Θεόδωρος Γαβριηλίδης βγήκε 3ος στην STANDARTMANUALκύρια κατηγορία, πάντα στην Θεσσαλονίκη.

Άξια και πολύ καλή η αγωνιστική παρουσία του νεοεμφανιζόμενου σκοπευτή Βασίλη Φραντζέσκου ο οποίος κατάφερε να τερματίσει στην πέμπτη Θέση στην κατηγορία STANDART.

Αξίζει τέλος να τονιστεί ότι το σκοπευτικό τμήμα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης εκπροσωπήθηκε επίσης από τον Δημήτριο Βλάχο ο οποίος έπαιξε ως κριτής στους αγώνες L-III  IPSC λειόκανου και πιστολιού  που έγιναν στα Ιωάννινα.