Γ’ Εθνική: Οι δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα Εθνικός – Ηρακλής Αμπελοκήπων

Μετά το τέλος του παιχνιδιού στο “Φώτης Κοσμάς”, όπου βρήκε νικήτρια την ομάδα του Ηρακλή Αμπελοκήπων με σκορ 2-1 απέναντι στον Εθνικό, μίλησαν στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου οι προπονητές των δύο ομάδων, οι οποίοι είχαν αντιφατικά συναισθήματα μετά την έκβαση του αγώνα, με τον προπονητή του Εθνικού να είναι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, ενώ ο τεχνικός των φιλοξενούμενων χαρούμενος για την επιτυχία της ομάδας του.

Ο προπονητής του Εθνικού Κώστας Βουρδόγλου επισήμανε: “Είμαστε στενοχωρημένοι για το αποτέλεσμα μετά και την ισοπαλία της Τετάρτης, καθώς χάσαμε βαθμούς σε δύο παιχνίδια στο φινάλε των αγώνων. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, για να σηκώσουμε κεφάλι, ώστε να ξεπεράσουμε αυτή την αγωνιστική κρίση, στην οποία βρισκόμαστε. Μας επηρέασαν και οι απουσίες, αλλά εγώ πρώτος αναλαμβάνω την ευθύνη, και από αύριο θα εξετάσουμε με την διοίκηση τις καλύτερες λύσεις για την ομάδα”.

Ο τεχνικός του Ηρακλή Αμπελοκήπων Νίκος Παπανώτας τόνισε: “Συγχαρητήρια στην ομάδα της Αλεξανδρούπολης. Παλεύουμε και οι δύο για παραμονή, αλλά πιστεύω προσπαθήσαμε να παίξουμε ποιοτικό ποδόσφαιρο στο σημερινό παιχνίδι. Είχαμε φάσεις στο πρώτο μέρος, στο δεύτερο ανοίξαμε το σκορ, δεν τελειώσαμε στη συνέχεια το ματς, ισοφαριστήκαμε, αλλά τελικά φεύγουμε δίκαια νικητές έστω και με το γκολ στο φινάλε. Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία, καλή συνέχεια στον Εθνικό. Ελπίζω και οι δύο να πετύχουμε στο τέλος τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία”.