LIVE απο την Λιβαδειά: Λεβαδειακός – Skoda Ξάνθη 1-0 (τελικό αποτέλεσμα)

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την αναμέτρηση ανάμεσα στον Λεβαδειακό και την Skoda Ξάνθη, για την 12η αγωνιστική της Super League.

Καλησπέρα σας φίλες και φίλοι του ThrakiSportS, οπού σε περίπου 45 λεπτά θα δοθεί η σέντρα σε μια ιδιαίτερα σημαντική αναμέτρηση, οπού αν σκοράρει η Ξάνθη θα είναι και απο τα πιο ιστορικά.

Ωρα 16:40 Το αναφέρουμε ως ιστορικής σημασίας καθώς η Skoda Ξάνθη σε αυτά τα σχεδόν 27χρονια συνεχούς παρουσίας στα “σαλόνια” του Ελληνικού ποδοσφαίρου  έχουν φτάσει στα 999 γκολ και θέλουν ακόμη ένα για μπούν στο “πάνθεον” του Ελληνικού ποδοσφαίρου φτάνοντας τα 1,000 γκολ στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ωρα 16:44 Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Μιχάλης Κουκουλάκης της ΕΠΣ Ηρακλείου, με βοηθούς τους Μπαλτά(Αχαΐας) και Τσολάκη(Αθηνών), με τέταρτο τον Βοσκάκη της ΕΠΣ Ρεθύμνου.

Ωρα 16:46 Με τον Κουκουλάκη η Ξάνθη έχει σχετικά καλή παράδοση καθώς στα 18 παιχνίδια που την έχει σφυρίξει η Ξάνθη μετρά 8 νίκες, 3 ισοπαλίες και 7 ήττες. Απο τα οποία  τα 8 ήταν εκτός έδρας με την Ξάνθη να μετρά 3νίκες, 2 ισοπαλίες και2 ήττες. Όσον αφορά τον Λεβαδειακό ο Κουκουλάκης έχει σφυρίξει συνολικά σε 7ματς της με τους “πράσινους” να μετρούν 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες, απο τα οποία τα 2 ήταν στην πόλη της Λιβαδειάς οπού η τοπική ομάδα μετρά 1 νίκη και 1 ήττα. Σε αναμέτρηση των δύο ομάδων έχει σφυρίξει τον Δεκέμβριο του 2011 στα Πηγάδια οπού Ξάνθη και Λεβαδειακός αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 1-1.

Ωρα 16:50  Πάμε τώρα στην παράδοση της Ξάνθης στην Λιβαδειά με τους Θρακιώτες να έχουν αναμετρηθεί συνολικά 12 φορές με γηπεδούχο τον Λεβαδειακό στις οποίες η Ξάνθη μετρά 6 ήττες, 3 ισοπαλίες και 3 νίκες. Τελευταία νίκη για τους Ξανθιώτες εκεί ήταν πέρσι, όταν η Skoda κέρδισε με 2-1 χάρις σε τέρματα των Γκόμσι και Καπετάνου ενώ για τους Βοιωτούς είχε ισοφαρίσει  προσωρινά ο  Βούκσεβιτς. Πάντως η Ξάνθη έχει κακή παράδοση όταν αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό Νοέμβριο στην Βοιωτία, με τους Ξανθιώτες να μετρούν 2 ήττες και μία ισοπαλία.

Ωρα 16:55 Πάμε να δούμε τις ενδεκάδες των δύο ομάδων. Για την Ξάνθη ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέλεξε τους: Τσενάμο, Μπαξεβανίδη, Φάρκας, Λισγάρα, Ζαραδούκα, Έλτον, Λουσέρο, Σολτάνι, Ντιμιτρό, Ερέα και τον Αντώνη Ράνο.

Ωρα 16:57 Για τον Λεβαδειακό ο Άκης Μάντζιος επέλεξε τους: Βερέμκο, Στάθη, Νικολάου, Μανωλά, Μαχαίρα, Ουόν, Γιακουμάκη, Τριποτσέρη, Φαβάλι, Μάντζιο και Ντομοβτσίτσκι.

Ωρα 17:02 Στον πάγκο για την Ξάνθη είναι οι: Γκαραβέλης, Καρυπίδης, Παπαστεριανός, Τόμιτς, Κρίστοφερ, Τριάδης και Καπετάνος.

Ωρα 17:05 Στον πάγκο για τον Λεβαδειακό είναι οι: Τσιντώτας, Μουλόπουλος, Καψάσκης, Ναβάρο, Θέος, Μάγκας και Μίνγκας

Ωρα 17:10 Πέντε λεπτά ακόμη για την έναρξη του αγώνα στην Λιβαδειά, λίγος ο κόσμος της εξέδρας ενώ υπάρχει και παρουσία φίλων της Ξάνθης, πιθανότατα είτε φοιτητές είτε απο τις γύρω περιοχές.

Ωρα 17:13 Νωρίτερα στο παιχνίδι που  άνοιξε την αυλαία στα Κυριακάτικα ματς η ΑΕΚ κέρδισε με 2-0 τον Παναιτωλικό. Θυμίζουμε χτές Ατρόμητος – Πανθρακικός 1-2, Πανιώνιος – ΠΑΣ Γιάννενα 2-0 και Ηρακλής – Παναθηναϊκός 1-0

1′ Έναρξη του αγώνα

7‘ Πρώτη επιθετική προσπάθεια για την Ξάνθη με τον Βερέμκο να μπλοκάρει σταθερά το σουτ του Λουσέρο.

13′ Πρώτη κάρτα στο παιχνίδι για τον Δήμο Μπαξεβανίδη της Ξάνθης για μαρκάρισμα στον Φαβάλι.

15′ Καλή στιγμή για τον Λεβαδειακό με τον Μάντζιο να πιάνει την κεφαλιά μετά απο σέντρα του Φαβάλι η μπάλα δίπλα απο το δοκάρι του Τσενάμο.

20‘ Τρίτο κόρνερ κερδισμένο για τους γηπεδούχους που προσπαθούν να απειλήσουν με σέντρες, με την άμυνα της  Ξάνθης να μην έχει ιδιαίτερα  προβλήματα.

23′ Πρώτο κερδισμένο κόρνερ για την Ξάνθη, με τον Σολτάνι να κάνει την σέντρα η μπάλα κοντράρει σε αμυντικό, μετά την εκτέλεση ο Ερέα έκανε το σουτ με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

25′ Μεγάλη στιγμή για τους γηπεδούχους με το σουτ του Βαγγέλη Μάντζιου να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Τσενάμο.

26′ Υπάρχει διακοπή στο παιχνίδι αυτή την στιγμή καθώς υπάρχουν δύο ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού στο έδαφος.

32′ Αναγκαστική αλλαγή για τον Λεβαδειακό που αλλάζει τερματοφύλακα με τον Τσιντώντα να περνά στην θέση του Βερέμκο.

33′ Γκολ για τον Λεβαδειακό. Από το πουθενά οι γηπεδούχοι ανοίγουν το σκορ σε μια φάση διαρκείας στην περιοχή της Ξάνθης με τον Βούλγαρο επιθετικό Βαλερί Ντομοβτσίτσκι με ανάποδο ψαλίδι! Λεβαδειακός – Skoda Ξάνθη 1-0

40′ Νέα διακοπή στο παιχνίδι καθώς τρείς παίκτες είναι στο έδαφος! Δύο απο την γηπεδούχο ομάδα και ο Ζαραδούκας απο την Ξάνθη.

41′ Δεν υπάρχει κάτι σοβαρό με το παιχνίδι να συνεχίζεται.

45′ Δύο λεπτά θα είναι οι καθυστερήσεις για το πρώτο μέρος.

45+2′ Τέλος πρώτου μέρους στην Λιβαδειά. Με το σφύριγμα της λήξης έπεσε στο έδαφος ο Ζαραδούκας που φαίνεται πως αντιμετωπίζει πρόβλημα. Λεβαδειακός – Skoda Ξάνθη 1-0

46′ Έναρξη δευτέρου μέρους. Με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να πραγματοποιεί δύο αλλαγές, στην θέση του τραυματία Ζαραδούκα περνά στο ματς ο Παπαστεριανός και αντί του Ράνου ο Παντελής Καπετάνος.

49′ Δεύτερη αναγκαστική αλλαγή για τον Λεβαδειακό με τον Μίνγκα να περνά στην θέση του Φαβάλι που αποχωρεί με το φορείο. Οι τρείς στις τέσσερις αλλαγές που έχουν γίνει μέχρι τώρα είναι λόγο τραυματισμού.

54′ Άστοχο σουτ του Ντιμιτρόφ η μπάλα άουτ, σε μια φάση που υπήρχε πτώση του Καπετάνου στην περιοχή των Βοιωτών χωρίς κάποια υπόδειξη απο τον Κουκουλάκη.

58′ Νέα προσπάθεια του Ντιμιτρόφ που ούτε τώρα θα βρει στόχο.

62′ Πιέζει για την ισοφάριση η Ξάνθη με την κεφαλιά του Σολτάνι μετά απο εκτέλεση κόρνερ να περνά δίπλα απο το δοκάρι του Τσιντώτα.

63‘ Απαντά ο Λεβαδειακός στην καλή στιγμή της Ξάνθης με τις προσπάθειες των Ντομοβτσίτσκι και Γιακουμάκη να σταματούν απο τον Χρήστο Λισγάρα.

65′ Δοκάρι για τον Λεβαδειακό.Σουτ του Μανωλά εκτός περιοχής με την μπάλα για καλή τύχη του Τσενάμο να χτυπά στο αριστερό του δοκάρι και άουτ.

68′ Ολοκληρώνει τις αλλαγές της η Ξάνθη με τον Παναγιώτη Τριάδη να περνά στο παιχνίδι αντί του Ντιμιτρόφ.

72′ Πολύ καλή στιγμή για την Ξάνθη με τον Ερέα να πιάνει την κεφαλιά μπλόκαρε ο Τσιντώτας.

75′ Δεύτερη κίτρινη στο παιχνίδι και αυτή για παίκτη της Ξάνθης, με τον Παπαστεριανό να τιμωρείται για μαρκάρισμα στον Ντομοβτσίτσκι.

77′ Ολοκληρώνει τις αλλαγές του και ο Άκης Μάντζιος με τον Ναβάρο να περνά στο παιχνίδι αντί του σκόρερ Ντομοβτσίτσκι.

78′ Νέα καλή στιγμή για την Ξάνθη με τον Λισγάρα να γίνεται κάτοχος της μπάλας μετά απο σέντρα πιάνει το σουτ με την μπάλα να περνά δίπλα απο το δεξί δοκάρι των γηπεδούχων.

85′ Πρώτη κάρτα για τους γηπεδούχους για τον Μαχαίρα.

86′ Μεγάλη φάση για την Ξάνθη με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Έλτον να περνά ελάχιστα δίπλα απο το αριστερό δοκάρι των γηπεδούχων.

89′ Ισοφαρίζει τις κίτρινες ο Λεβαδειακός, με τον τερματοφύλακα του Τσιντώτα να βλέπει την κίτρινη για καθυστερήσεις.

90′ Τέσσερα λεπτά θα είναι οι καθυστερήσεις για το τέλος του αγώνα.

90+4′ Τέλος αγώνα στην Λιβαδειά. Λεβαδειακός – Skoda Ξάνθη 1-0

Πλήρωσε τις απουσίες η Skoda Ξάνθη που παρότι είχε καλές στιγμές δεν θα κατάφερε να σημειώσει κάποιο τέρμα και μοιραία γνώρισε την ήττα απο τον Λεβαδειακό που την έπιασε στους 15 βαθμούς. Άλλη μια εβδομάδα θα περιμένουν οι φίλοι της Ξάνθης για να πανηγυρίσουν τα 1,000 γκολ της Θρακιώτικης ΠΑΕ, και στο παιχνίδι με τον Πλατανιά το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου.

Σε λίγο περισσότερα απο την Λιβαδειά…