Γ’ Εθνική: “Αυτοκτόνησε” στο φινάλε ο Έβρος Σουφλίου και γνώρισε ήττα-μαχαιριά απο την Θύελλα Φιλώτα

Τελικά το πάθημα δεν έγινε μάθημα στον Έβρο Σουφλίου που όπως και στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Καμπανιακό που δέχτηκε το γκολ τις ισοφάρισης στις καθυστερήσεις,  έτσι και στο παιχνίδι με την ανταγωνίστρια για την παραμονή Θύελλα Φιλώτα έχασε  1-2, και ενώ προηγούνταν στο ημίχρονο με το δεύτερο γκολ μάλιστα να το δέχεται  στις καθυστερήσεις και να μένει μόλις στους 10 βαθμούς και στην τελευταία θέση

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν τους Εβρίτες και για περίπου 20 λεπτά δημιούργησαν επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Μπινόπουλου. Μετά το πρώτο εικοσάλεπτο ο Έβρος ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος της αναμέτρησης δημιουργώντας συνεχώς στιγμές για να ανοίξει το σκορ, ότι δεν κατάφερε στις δύο προσπάθειες του Λίτσκα αλλά και την κεφαλιά του Αλεξίου το πέτυχαν στο 35′ όταν μετά απο εκτέλεση κόρνερ ο Μέρτικας έγινε αποδέκτης της μπάλας και με σούτ έκανε το 1-0 για την ομάδα της Θράκης.

Στο δεύτερο μέρος το ματς ήταν μέτριο, με τους γηπεδούχους να παίζουν και με τον χρόνο, περιμένοντας τον αντίπαλο τους στο δικό τους μισό, κάτι που εκ του αποτελέσματος πλήρωσαν καθώς οι φιλοξενούμενοι πήραν πολλά μέτρα στο γήπεδο και δημιούργησαν καλές στιγμές κυρίως απο στημένες μπάλες, Στο 81′ οι φιλοξενούμενοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσια με κεφαλιά του Θεοδουλίδη, και εκεί που όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες πάνε για ισοπαλία στο 2′ λεπτό των καθυστερήσεων ο Σπυλιώτης με νέα κεφαλιά “πάγωσε” τον κόσμο και την ομάδα του Σουφλίου κάνοντας το 1-2 και την ολική ανατροπή χαρίζοντας μια σπουδαία νίκη για την Θύελλα Φιλώτα. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Δρακίδης με βοηθούς τους Τζιώτζιο και Καρακασίδη της ΕΠΣ Θράκης.

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Στ. Ουζούνωφ): Μπινόπουλος, Μπάμνιος, Πιτσόκος, Λουϊζίδης Χ., Δραγανίδης, Αλεξίου, Ευφραιμίδης (75’ Αβογιάν), Λίτσακας, Μερτίκας (84’ Λουϊζίδης Θ.), Ζυγκερίδης.

ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ (Β. Παπαδόπουλος): Κοντογουλίδης, Σπυλιώτης, Γεωργόπουλος, Πάλα, Παπαγεωργίου, Θεοδουλίδης, Ελευθεριάδης, Βαφειάδης (46΄Καραπέτρος), Στεφανίδης, Μπαστάνης (73’ Γεράνι), Γκρίτ.