Photos: 70 κλικ από την πρώτη νίκη του Πανθρακικού στο πρωτάθλημα και το τεράστιο διπλό επί του Ατρομήτου

Ο Πανθρακικός κατάφερε να κερδίσει μέσα στο Περιστέρι με 2-1, παίζοντας εξαιρετικά και ανατρέποντας όλα τα προγνωστικά, αποδεικνύοντας ότι θα παλέψει μέχρις εσχάτων για την παραμονή του στην κατηγορία.

Χρειάστηκαν να περάσουν 11 αγωνιστικές για να πανηγυρίσει ο Πανθρακικός την πρώτη του νίκη. Η ομάδα της Κομοτηνής έφυγε -και αυτή- από το Περιστέρι με το τρίποντο (1-2) και “βύθισε” ακόμα περισσότερο τον Ατρόμητο στο βαθμολογικό πίνακα.

Αυτή ήταν η πέμπτη σερί ήττα των κυανόλευκων στην έδρα τους, η οποία την περσινή σεζόν δίκαια είχε χαρακτηριστεί απόρθητο κάστρο. Μετά το τέλος του αγώνα ο κόσμος ξέσπασε σε αποδοκιμασίες, με τους παίκτες του Ατρομήτου να πηγαίνουν κοντά τους για να ακούσουν τα παράπονα τους. Από την άλλη, οι Κομοτηναίοι πανηγύρισαν στα αποδυτήρια και αφιέρωσαν την εμφανισή τους στη μνήμη του Αντώνη Καραολάνη, αδερφού του μεγαλομετόχου του Πανθρακικού.

Ο Ηλιάδης μπήκε στο παιχνίδι στο 66′ για να αντικαταστήσει τον τραυματία Λαδάκη και αναδείχθηκε ως το πρόσωπο του αγώνα. Στο 81′ πέτυχε το γκολ της νίκης και λίγα λεπτά αργότερα έσωσε τον Πανθρακικό από την ισοφάριση στο σουτ του Κούρου. Νωρίτερα, στο 41′ ο Μελίσσης είχε χριστεί και αυτός σκόρερ μετα από το σουτ του Ποτουρίδη, ανοίγοντας το σκορ, ωστόσο ο Ατρόμητος είχε ισοφαρίσει προσωρινά με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ναπολεόνι.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Δέλλας): Γκορμπούνοφ, Κούρος, Λαζαρίδης, Κοντοές, Κιβρακίδης (72′ Στόιτσεφ), Μπίτολο (46′ Ουσέρο), Γοδόι, Ναπολεόνι, Πίτου Γκαρσία, Μπρίτο, Λε Ταλέκ (46′ Μαρσελίνιο).
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Ελευθερόπουλος): Πασχαλάκης, Ποτουρίδης, Μελίσσης, Σερφά, Παπαγεωργίου, Μεχία, Λαδάκης (66′ Ηλιάδης), Χαβίτο, Ροτζέριο (62′ Σέτι), Χασομέρης (36′ Μουδούρογλου), Ντιγκινί.

 

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ TIΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΔΩΣΕ Η INTIME ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ THRAKISPORTS SΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ PHOTO STORY