LIVE από τo Περιστέρι: Ατρόμητος – Πανθρακικός 1-2 (τελικό αποτέλεσμα)

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Πανθρακικό, για την 12η αγωνιστική της Super League.

Καλησπέρα σας φίλες και φίλοι του ThrakiSportS, οπού σε σαρανταπέντε λεπτά ο ουραγός Πανθρακικός φιλοξενείται από τον Ατρόμητο, στο Περιστερι που χρειάζεται και αυτός την νίκη αφού βρίσκεται μόλις μια θέση πάνω από την ζώνη του υποβιβσμού αν και ξεκίνησε με φιλοδοξίες και στόχο την έξοδό του και πάλι στην Ευρώπη..

Ωρα 14:18 Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 15:00 ανοίγοντας την αυλαία της 12ης αγωνιστικής της Super League ενώ αργότερα στις 17:15 ο Πανιώνιος του Μαρίνου Ουζουνίδη υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννενα και στις 19:30 στο Καυταντζόγλειο ο Ηρακλής υποδέχεται το Παναθηναικό.

Ωρα 14:25 Οι δύο ομάδες αναμετρώνται για πέμπτη φορά στο Περιστέρι για το πρωτάθλημα με τον Πανθρακικό να έχει σε τέσσερις αγώνες ισάριθμες ήττες, ενώ απέσπασε και μια ισοπαλία πέρυσι για το κύπελλο Ελλάδας που του χάρισε την προκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Συνολικά σε εννια αγώνες με τον Ατρόμητο ο Πανθρακικός έχει 7 ήττες και 2 ισοπαλίες.

Ωρα 14:33 Πάμε να δούμε τις ενδεκάδες των δύο ομάδων. Για τον Πανθρακικό ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος επέλεξε να ξεκινήσει με τους: Πασχαλάκη, Ποτουρίδη, Μελίσση, Σερφά, Παπαγεωργίου, Λαδάκη, Μεχία, Μάρτινς, Χασομέρη, Ντιγκινί και Χαβίτο.

Ωρα 14:39 Για τον Ατρόμητο ο Τραϊανός Δέλλας επέλεξε τους Γκορμπούνοφ, Κούρο, Μπιτόλο, Γοδόϊ, Κοντοέ, Πίτου Γκαρσία, Μπρίτο, Κιβρακίδη, Ναπολεόνι, Λαζαρίδη και Λε Ταλέκ.

Ωρα 14:42 Στον πάγκο για τον Πανθρακικό είναι οι: Αθανασιάδης, Ηλιάδης, Παπαχρήστος, Νικόλτσης, Μπουγαίδης, Μουδούρογλου και Σέτι.

Ωρα 14:45 Στον πάγκο για τον Ατρόμητο είναι οι: Μπάρκας, Μπάλλας, Μπόρισλαφ Στόϊτσεφ, Ουσέρο, Μίλος Στόϊτσεφ, Μπαστάκο και Μαρσελίνιο.

Ωρα 14:48 Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Ιωάννης Παπαδόπουλος της ΕΠΣ Μακεδονίας, με βοηθούς τους Γρεβένη και Πάτρα, τέταρτος είναι ο Ανδρέας Παππάς.

Ωρα 14:51 Ο Εμπό που φέτος συνεχίζει στον Ατρόμητο, δεν θα αντιμετωπίσει την παλια του ομάδα, αφού είναι τραυματίας από την αρχή της χρονιάς. Με 4-2-3-1 φαίνεται ο σχηματισμός και για τις δυο ομάδες.

Ωρα 14:56 Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 14η θέση με μόλις 9 βαθμούς και προέρχονται από 4 συνεχόμενες ήττες, ενω ο Πανθρακικός βρίσκεται σταθερά τελευταίος χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και μόλις 4 βαθμούς σε 11 αγώνες.

1′ Έναρξη αγώνα με τον Ατρόμητο στην σέντρα.

2′ Ευκαιρία για τον Ατρόμητο όταν σε κόρνερ του Πίτου Γκαρσία, ο Μπρίτο με ψαλιδάκι έστειλε την μπάλα άουτ.

6′ Νεα ευκαιρία για Ατρόμητο σε σουτ του Γοδόι που πέρασε άουτ.

10′ Απόλυτα ελέγχει ο Ατρόμητος το παιχνίδι. Παθητικός ο Πανθρακικός.

17′ Παραμένει το μηδέν στο Περιστέρι, με τον Ατρόμητο να ρίχνει κάπως το ρυθμό του. Ο Μεχία κίτρινη για σκληρό μαρκάρισμα στο Βιτολο.

20′ Πολλές χαμένες μπαλιές για τους “πράσινους” που δεν μπορούν να βγουν μπροστά στην επίθεση.

23′ Ευκαιρία για τον Ατρόμητο με τον Μπρίτο που σουτάρει μόλις άουτ.

28′ Πολύ κακό παιχνίδι ο Πανθρακικός δεν αφήνει τον Ατρόμητο να κάνει το παιχνίδι του. Εμφανής η απουσία του Ούμπιντες για τους γηπεδούχους.

32′ Μίνι διακοπή στο παιχνίδι, αφού ο Πασχαλάκης χτύπησε κατά λάθος στον Σερφά.

37′ Αναγκαστική αλλαγή για τον Πανθρακικό, ο Μουδούρογλου στην θέση του Χασομέρη.

38‘ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανθρακικό με τον Μουδούρογλου που σούταρε άουτ.

42′ Γκοοοοοοοολλλλλλλ για τον Πανθρακικό και ο-1! Σκορερ ο Μελίσσης! Ο Πανθρακικός σοκάρει το Περιστέρι και ανοίγει το σκορ με πλασε του Μελίσση μετά από εκτέλεση κόρνερ. Ατρόμητος – Πανθρακικός 0-1.

45′ Δυο τα λεπτά των καθυστερήσεων.

45+2′ Λήξη ημιχρόνου. Μετά από πολύ εμφάνιση κυρίως στην άμυνα ο Πανθρακικός χτύπησε στο τελευταίο πεντάλεπτο και άνοιξε το σκορ. Αποτέλεσμα ημιχρόνου Ατρόμητος – Πανθρακικός 0-1.

46′ Έναρξη δευτέρου μέρους. Με τον Δέλλα να προχωρά σε δύο αλλαγές, καθώς περνά στο παιχνίδι τον πρώην επιθετικό της Ξάνθης Μαρσελίνιο αντί του Λε Ταλέκ, ενώ την θέση του Μπιτόλο παίρνει ο Ουσέρο.

55′ Επιθετικά έχει μπει ο Ατρόμητος στο πρώτο δεκάλεπτο, χωρίς όμως την μεγάλη ευκαιρία προς την εστία του Πασχαλάκη.

60′ Προσπάθεια του Ουσέρο μπλοκάρει σταθερά ο Πασχαλάκης.

63′ Δεύτερη αλλαγή για τον Πανθρακικό με τον Σέτι να περνά στο γήπεδο αντί του Μάρτινς.

65′  Άσχημη εξέλιξη στο παιχνίδι για τον Πανθρακικό με τον αρχηγό του Αντώνη Λαδάκη να βρίσκεται στο έδαφος, και τον Ελευθερόπουλο να προχωρά σε δεύτερη αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι καθώς την θέση του θα πάρει ο Ηλιάδης. Ολοκληρώνει έτσι πολύ νωρίς στο παιχνίδι τις αλλαγές του ο Πανθρακικός.

70′ Σουτ του Πίτου Γκαρσία στα… περιστέρια!

73′ Ο Κιβρακίδης παραχωρέί την θέση του στον Στόιτσεφ.

74′ Σε σουτ του Μπρίτο,ο Πασχαλάκης διώχνει σε κόρνερ.

75′ Καλό σουτ σε αντεπίθεση του Πανθρακικού με τον Μεχία, αλλά μπλοκαρει ο Γκορμπούνοφ  που ήταν εκτός εστίας.

78′ Γκολ για τον Ατρόμητο και 1-1! Σκορερ ο Ναπολεόνι! Ο ιταλός επιθετικός με εκτέλεση φαουλ ισοφαρίζει, αφού η μπαλα χτυπά μαλλον στο τείχος και αιφνιδιάζει τον Πασχαλάκη. Ατρόμητος – Πανθρακικός 1-1.

80′ Κίτρινη στον Ηλιάδη.

82′ Γκοοοοοοοολλλλλλλ για τον Πανθρακικό και 1-2! Σκορερ ο Ηλιάδης! Ο Πανθρακικός ξανασοκάρει το Περιστέρι και πάιρνει πάλι το προβάδισμα μετά απο ωραια προσπαθεια του Ντιγκινι που δίνει στον Ηλιάδη και σκοράρει με κοντινή προβολή. Ατρόμητος – Πανθρακικός 1-2.

87′ Μεγάλη ευκαιρία διαρκειας για τον Ατρόμητο με τον Ηλιάδη να διώχνει την μπάλα.

89‘ Νέα μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Μαρσελίνιο αλλα το σουτ του διώχνει εντυπωσιακά ο Πασχαλάκης.

90′ Τρια τα λεπτά των καθυστερήσεων, με τον Πανθρακικό να είναι κοντά στην πρώτη του επιτυχία στο Περιστέρι, αλλά και στο πρωτάθλημα.

90+2′ Κίτρινη σε Παπαγεωργίου για καθυστερήσεις.

90+3′ Λήξη αγώνα. Μεγάλη νίκη για τον Πανθρακικό στο Περιστέρι, που μειώνει την διαφορά του από τον Ατρόμητο στους δυο και αναπτερώνει τις ελπίδες του για την σωτηρία. Ο Ελευθερόπουλος βάζει σε μπέλαδες τον πρωην συμπαίκτη του στις Εθνικές Δέλλα.  Τελικό αποτέλεσμα Ατρόμητος-Πανθρακικός 1-2