Ο Κλέιτον συγκρίνει την ζωή στην Τουρκία με την ζωή σε Ελλάδα και Βραζιλία

Ο Βραζιλιάνος που φέτος αγωνίζεται στην Ελαζίγκσπορ στην δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας, μίλησε για το πώς περνάει στην Τουρκία και το αν θα γύριζε στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα είπε Metropolis 95,5 ο πρωην μεσοεπιθετικός της Ξάνθης:

Για τη ζωή στην Τουρκία: «Δεν είναι Ελλάδα ή Βραζιλία, αλλά οι συνθήκες εργασίας είναι καλές και για μένα αυτό και τα χρήματα ήταν το βασικότερο για αν έρθω εδώ. Αν ήθελα να κάνω «καλή ζωή» θα επέστρεφα στην Ελλάδα η θα πήγαινα στη Βραζιλία, κοντά στο παιδί μου και θα ήμουν πολύ καλύτερα».

Για το αν θα γύριζε στην Ελλάδα αν είχε πρόταση: «Βέβαια. Στην Ελλάδα έπαιξα τα περισσότερα χρόνια και θα ήταν τιμή μου να επιστρέψω. Δεν έχω ακόμη πρόταση, η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ασχοληθεί αφού έχω συμβόλαιο εδώ και δεν είναι εύκολο να το σπάσεις».

Για το τι έγινε με τον Ηρακλή: «Είχαμε μια επαφή το καλοκαίρι, ο καθένας επέλεξε το καλύτερο για την πλευρά του. Μπορεί να ήμουν καλύτερα στον Ηρακλή, μπορεί και όχι. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει, ίσως ξαναέχουμε επαφή. Δεν είναι μόνο στο δικό μου χέρι. Έχω συμβόλαιο και δεν είναι εύκολο να σπάσει από τη μια μέρα στην άλλη. Δεν είναι τόσο απλό. Δεν έχω μιλήσει με καμία ομάδα από την Ελλάδα».

Για το πώς παίζει στην Τουρκία: «Έχω πετύχει τρία γκολ, το επίπεδο δεν είναι τόσο υψηλό αλλά είμαι καλά».

Για τον ΠΑΟΚ και τον Ηρακλή: «Περίμενα να είναι πολύ καλύτεροι και οι δυο. Στον ΠΑΟΚ έχουν πέσει πολλά λεφτά και δεν είναι δυνατόν ομάδες με 10 φορές μικρότερο μπάτζετ να είναι από πάνω του. Κάτι δεν κάνουν σωστά. Ο Ηρακλής είναι μια ιστορική ομάδα και παρότι έρχεται από την Football League έχει εμπειρία από την Super League και τον περίμενα να πηγαίνει καλύτερα και όχι να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις. Δεν λέω να πηγαίνει κατευθείαν για UEFA αλλά να είναι σε μια καλύτερη θέση ώστε τα επόμενα χρόνια να πρωταγωνιστήσει και πάλι στο πρωτάθλημα».