ΕΠΣ Θράκης: Αναβλήθηκαν όλα τα Σαββατιάτικα παιχνίδια της Α1 και Α2 Κατηγορίας

Στην αναβολή όλων των αγώνων της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Κατηγορίας ΕΠΣ Θράκης προχώρησε με κεντρική απόφαση, λίγες ώρες πριν την προγραμματισμένη έναρξή τους, η Επιτροπή πρωταθλήματος τς ΕΠΣ Θράκης.

Αιτία οι κακοί αγωνιστικού χώροι, αν και δεδομένου οτι μετά τις 11.00 το πρωί όχι μόνο σταμάτησε η βροχή αλλά βγήκε και ήλιος, ενδεχομένως κάποιοι αγώνες θα μπορούσαν να γίνουν, έστω και σε σχετικά βαρείς αγωνιστικούς χώρους.

Μαζί αναβλήθηκαν και τα τρία παιχνίδια της Α2 Κατηγορίας που είχαν προγραμματιστεί για το Σάββατο. Η απόφαση δεν αφορά και τους αγώνες της Κυριακής, που θα διεξαχθούν κανονικά με τα μέχρι στιγμής δεδομένα που υπάρχουν.

Πρόκειται για τα παιχνίδια Ηρακλής Σαπών– Δόξα Σώστη, Ορφέας Στρύμης – Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου, ΠΑΟΚ Κοσμίου – Δόξα Προσκυνητών, Αετός Μίσχου –Αστέρας Αιγείρου και Σπάρτακος Αγ. Θεοδώρων – Ελπίς Σαπών για την Α1 Κατηγορία.

Υπενθυμίζεται ότι με προηγηθείσα απόφαση της ΕΠΣ Θράκης είχε γίνει γνωστό ότι όποια παιχνίδια αναβληθούν, θα διεξαχθούν την προσεχή Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου.