Photos: Κλικ από την «εσωτερική» ανακαίνιση της Skoda Ξάνθη με έμφαση στην 25χρονη ιστορία της στην Α’ Εθνική

Σταδιακά και με γρήγορους ρυθμούς αλλάζει το εσωτερικό της «προφίλ» η Skoda Ξάνθη. Η ξανθιώτικη ΠΑΕ εδώ και περίπου δύο εβδομάδες έχει ξεκινήσει μία διαδικασία αλλαγών στους εσωτερικούς της χώρους, τόσο στο προπονητήριο της, όσο και στους χώρους εντός του Skoda Xanthi Arena, έξω από τα αποδυτήρια.

Όπως κάθε ομάδα που σέβεται τον εαυτό της, έτσι και η Skoda Ξάνθη δίνει έμφαση στο πως έφτασε στο σήμερα και με όμορφη και προσεγμένη δουλειά «ντύνει» σε κόκκινο φόντο, πολλές φωτογραφίες και ιστορικές αναφορές τους χώρους εργασίας και προετοιμασίας των ποδοσφαιριστών της.

Ουσιαστικά πρόκειται για τα… εκθέματα που είχαν παρουσιαστεί στο περίπτερο της Skoda Ξάνθη πριν ένα χρόνο στην Πλατεία της πόλης, όταν γιόρταζε τα 25 συνεχόμενα χρόνια παρουσίας στην Α’ Εθνική, ενώ έχουν προστεθεί οι φωτογραφίες του περσινού ρόστερ που έφτασε τελικό κυπέλλου και του φετινού.

Όπως ενημερώνει η ΠΑΕ, οι εσωτερικοί χώροι αλλάζουν όψη και μπορείτε να δείτε μερικές φωτογραφίες από το πρώτο στάδιο της εσωτερικής ανακαίνισης, όπως αυτές δημοσιοποιήθηκαν από τον ίδιο τον θρακιώτικο σύλλογο…