Οι δηλώσεις Κεμανετζή, Κριστόφ και Βουκασίνοβιτς μετά την επική ανατροπή της Ορεστιάδας επί του Παναθηναϊκού

Σε πελάγη ευτυχίας πέταγαν οι πάντες στην Ορεστιάδα, μόλις ο Όμιλος ολοκλήρωσε την απόλυτη ανατροπή και παρόλο που βρέθηκε να χάνει με 2-0 σετ, κατάφερε να κερδίσει στο τάι μπρέικ τον Παναθηναϊκό.

Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, έξαλλοι ήταν οι πανηγυρισμοί του νέου προπονητή της ομάδας Πλάμεν Κριστόφ, του Στέλιου Κεμανετζή που κάθισε τυπικά στον πάγκο (ήταν βοηθός του Ίσακσον, ο βούλγαρος ακόμα δεν είχε δικαίωμα να κάτσει επισήμως μέχρι να έρθει το δελτίο του από την βουλγαρική ομοσπονδία) και του μέλους του ΔΣ του ΑΟΟ και εφόρου του τμήματος βόλεϊ, πάτερ Κωνσταντίνου Δευτερίγου.

«Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς ότι καταφέραμε να ανατρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση και να πάρουμε την πρώτη μας νίκη, αυτό θα μας βοηθήσει ψυχολογικά και πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε ακόμα καλύτερα», ήταν τα πρώτα λόγια του Κριστόφ, ως νέου προπονητή της Ορεστιάδας, μετά το τέλος του ματς.

Ο Στέλιος Κεμανετζής που κοουτσάρισε τυπικά τον ΑΟΟ δήλωσε: «Κλήθηκα να βοηθήσω την ομάδα και το έκανα όπως το έκανα πάντα στην καριέρα μου. Σημασία έχει η πρώτη μας νίκη. Η ομάδα έδειξε τις δυνατότητες της. Αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει αγωνιστικά και ψυχολογικά. Μετά το 2-0 σετ πιέσαμε στο σερβίς και στο μπλοκ και πιστέψαμε στην ανατροπή».

Ο Μαυροβούνιος ακραίος της Ορεστιάδας Μάρκο Βουκασίνοβιτς είπε για τη δυναμική επιστροφή του μετά τον τραυματισμό του: «Ευχαριστώ τον Βαγγέλη Ευαγγελούδη για την γρήγορη αποκατάσταση στο τραύμα μου. Ευχαριστώ επίσης τον τιμ μάνατζερ Κωνσταντίνο Δευτερίγο και την έφορο μας Στέλλα Σταματοπούλου. Χάρη σε αυτούς είμαι πίσω στο γήπεδο και βοηθώ την ομάδα. Είναι μία μεγάλη νίκη που θα μας βοηθήσει να πιστέψουμε πάλι στις δυνάμεις μας. Εχουμε πολύ και δύσκολο δρόμο μπροστά μας».

Από την πλευρά των ηττημένων, ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος που συνεχίζει την αρνητική του παράδοση στην Ορεστιάδα είπε: «Μετά το 2ο σετ έσβησαν πάλι τα φώτα. Αυτό γίνεται από τότε που ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας. Είχαμε πάλι δύο πρόσωπα. Στα δύο πρώτα σετ είχαμε επίθεση 55%. Στη συνέχεια πέσαμε στο 20%, είχαμε αφλογιστία στην επίθεση και ανασφάλεια στην υποδοχή. Ψάχνουμε λύσεις στην προπόνηση. Αυτοί είμαστε. Μέσα από την δουλειά θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύσεις».