Με τέσσερις (σημαντικές) απουσίες ξεκίνησε η προετοιμασία του Πανθρακικού ενόψει Ατρομήτου

Με πρβινή προπόνηση συνεχίστηκε την Τρίτη η προετοιμασία του Πανθρακικού για τον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο τον Ατρόμητο (28/11, Ωρα 15:00, LIVE από το ThrakiSportS). Ετσι όπως είναι τα πράγματα, από πολύ νωρίς ο αγώνας αυτός καθίσταται ίσως στην τελευταία ευκαιρία για παραμονή της ομάδας στην Super League.

Υπενθυμίζεται ότι με βάση την διαμορφωθείσα βαθμολογία, ο Ατρόμητος είναι η πρώτη ομάδα που είναι πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού με 9 βαθμούς, κοινώς είναι η ομάδα την οποία κηνυγά ο Πανθρακικός αν θέλει να ελπίζει σε παραμονή, καθώς βρίσκεται έπειτα από 11 αγώνες στην τελευταία θέση με μόλις 4 πόντους.

Το πρόγραμμα της προπόνησης της Τρίτης ξεκίνησε με ζέσταμα και ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τεχνικής με μπάλα. Στη συνέχεια το τεχνικό επιτελείο έδωσε έμφαση στον τομέα της κυκλοφορίας της μπάλας και του passing game, ενώ η προπόνηση ολοκληρώθηκε με δίτερμα στα 3/4 του γηπέδου.

Στην προπόνηση δε συμμετείχαν οι Μελίσσης και Βάλτερ, καθώς ο πρώτος έχει ενοχλήσεις στο γόνατο, ύστερα από χτύπημα που δέχθηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, ενώ ο δεύτερος υπέστη κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου και το διάστημα της απουσίας του υπολογίζεται στις τρεις  εβδομάδες.

Παράλληλα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ίγκορ, ενώ υπενθυμίζεται ότι, ενόψει της αναμέτρησης για την 11η αγωνιστική της Super League Ελλάδα 2015-16 δεν υπολογίζεται ο Μπαϊκαρά, που έχει συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του σε αυτόν τον αγώνα.

Η προετοιμασία του Πανθρακικού θα συνεχιστεί κανονικά στις 11.00 το πρωί της Τετάρτης, με προπόνηση στο αθλητιικό κέντρο.