Τέλος ο Ίσακσον από την Ορεστιάδα! Ο Πλάμεν Χριστόφ ανέλαβε άμεσα αντικαταστάτης του

Έπειτα από τέσσερις ήττες σε ισάριθμα ματς της Volley League και μετά από τις δηλώσεις του προέδρου του ΑΟΟ Βασίλη Γκιζάνη την περασμένη εβδομάδα, το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου έλαβε χώρα το μεσημέρι της Δευτέρας. Ο Σουηδός τεχνικός Γιόχαν Ίσακσον αποτελεί παρελθόν από τον παγκό της Ορεστιάδας, επιβεβαιώνοντας πλήρως τα ρεπορτάζ του ThrakiSportS την περασμένη εβδομάδα, έγινε όμως άμεσα γνωστός και ο αντικαταστάτης του.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον 51χρονο Βούλγαρο πρώην τεχνικό της ΑΕΚ, Πλάμεν Xριστόφ, ο οποίος και θα κάτσει για πρώτη φορά στον πάγκο του ΑΟΟ το μεσημέρι της ερχόμενης Τετάρτης στο “Νίκος Σαμαράς”. Ο Πλάμεν Κριστόφ είχε αναλάβει πέρυσι την ΑΕΚ για περίπου ένα μήνα και την εγκατέλειψε στην συνέχεια καθώς τα προβλήματα την περσινής ΑΕΚ δεν είχαν τέλος με αποκορύφωμα τον υποβιβασμό στην Α2.

Ο Πλάμεν Κριστόφ ο οποίος τη δεκαετία του ’90 αγωνίστηκε και  ως πασαδόρος της ΑΕΚ έχει θητεία στην Λέφσκι Σόφιας, στην Μπουργκάς και στις Εθνικές Παίδων και Εφήβων της Βουλγαρίας. Τις επόμενες ώρες αναμένεται και η σχετική ανακοίνωση του ΑΟ Ορεστιάδας, η διοίκηση του οποίου ελπίζει με την κίνηση αυτή να αντιστρέψει την εις βάρος της κατάσταση, που την φέρνει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.