Photos: Ξεκίνησε η νέα σχολή διαιτησίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης η πρώτη συνάντηση της Επιτροπής Διαιτησίας με τους υποψηφίους διαιτητές που δήλωσαν συμμετοχή ώστε να λάβουν μέρος στη Σχολή Διαιτησίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης.

Τα δύο μέλη της επιτροπής Δημήτρης Σαββόγλου και Βέργος Χαλβατζής ως εκπαιδευτές διαιτησίας καλωσόρισαν τους συμμετέχοντες, τονίζοντας πως είναι ιδιαίτερη χαρά που βλέπει νεαρά παιδιά (αγόρια και κορίτσια) να έχουν την όρεξη να ασχοληθούν με την διαιτησία. Παράλληλα τους έδωσαν έναν φάκελο με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες όσον αφορά τον χώρο της διαιτησίας, τόσο σε τοπικό όσο και πανελλήνιο επίπεδο.

Στην πρώτη συνάντηση παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης Γιώργος Πανίδης αλλά και ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Δαλακούρας  που με την σειρά τους καλωσόρισαν τους υποψηφίους διαιτητές και τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον κύκλο μαθημάτων. Χαρακτηριστικό της νέας σχολής η παρουσία αρκετών νεαρών που θέλουν να ασχοληθούν με την διαιτησία αλλά και αρκετών κοριτσιών. Δείτε φωτογραφίες από την συνάντηση…