Photos: Η βράβευση των αργυρών ολυμπιονικών ρομποτικής “Robo Specialists” από την Ασπίδα Ξάνθης

Για ακόμη ένα εντός έδρας παιχνίδι η ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης δημιούργησε γιορτινό κλίμα, καθώς πέρα απο το καθιερωμένο πλέον παιχνίδι των Ακαδημιών στην διάρκεια της ανάπαυλας του ημιχρόνου, η ομάδα της Ξάνθης βράβευσε πριν την έναρξη του αγώνα με τον Ζέφυρο τους αργυρούς Ολυμπιονίκες ρομποτικής και μαθητές του 1ου Λυκείου Ξάνθης.

Πριν την έναρξη του αγώνα και μετά τα θερμά λόγια του Υπεύθυνου των τμημάτων Υποδομής της Ασπίδας Δημήτρη Παναγιωτόπουλου, η ομάδα της Ξάνθης κάλεσε τέσσερα μέλη της Ακαδημίας της να βραβεύσουν τους “Robo Specialists”, τα τρία νεαρά Ξανθιωτάκια και τον καθηγητή τους που έκαναν υπερήφανη όλη την Ελλάδα με την παρουσία τους στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής της Ντόχα.

Παίρνοντας μάλιστα τον λόγο ο καθηγητής και προπονητής των “Robo Specialists” Θανάσης Μπαλαφούτης ευχαρίστησε τον Ξανθιώτικο σύλλογο για την τιμή που τους έκανε και ευχήθηκε στην ομάδα της Ασπίδας τα καλύτερα, ενώ μεγάλη ήταν η χαρά και των  τριών “Robo Specialists” Αλέξη Πανταζίδη, Βασίλη Κόκκινο και Χάρη Παπαδάκη. Δείτε τις φωτογραφίες…