ΕΣΠΕΘΡ: Όσα έγιναν στο πρώτο ντέρμπι της Ορεστιάδας ανάμεσα σε Άθλο και ΑΟΟ

Η ομάδα των γυναικών του Άθλου ήταν η νικήτρια στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι της πόλης της Ορεστιάδας με τον ΑΟΟ για την πέμπτη αγωνιστική του ανατολικού ομίλου της Β’ Εθνικής που διοργανώνει η ΕΣΠΕΘΡ.

Η ομάδα του Άθλου με όπλο την εμπειρία απέναντι στην νεανική ομάδα του Α.Ο.Ορεστιάδας δεν συνάντησε αντίσταση σε κανένα από τα τρία σετ που κέρδισε, εκτός ίσως του δεύτερου (25-19) όπου αγωνίστηκε στο μεγαλύτερο μέρος με την δεύτερη εξάδα.

Η ομάδα του Άθλου πήρε εύκολα το πρώτο σετ με 25-16 σε 20 λεπτά και το τρίτο πολύ πιο εύκολα με 25-8 πάλι σε 20 λεπτά. Έτσι παρέμεινε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου της και την επόμενη Κυριακή (29/11) αγωνίζεται εκτός έδρας με την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος ΑΟ Νέας Βύσσας.

Με την ομάδα του Άθλου αγωνίστηκε για πρώτη φορά και η Έλσα Προδρομιάδου στην θέση του λίμπερο, ενώ πολύ ελπιδοφόρο ήταν το γεγονός ότι στις κερκίδες του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου Ορεστιάδας «Νίκος Σαμαράς» παραβρέθηκαν περίπου 150 φίλαθλοι.

Τα σετ: 3-0 (25-16,25-9,25-8)

ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Κ. Ντινούδης): Ειρήνη Καρδαμανίδου, Πασαλίδου, Λιαρετίδου, Μπαξεβανίδου, Φιλιππίδου, Κωνσταντάρα, Δεμερδεσλή, Σωτηρίου, Βασιλειάδου, Πεχλεβανίδου, Προδρομιάδου (λ).
Α.Ο. ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Στ. Κεμανετζής): Σούκου, Γκιργκένη, Φράγκου, Ουζουνίδου, Τονίδου (λ) , Κεμανετζή, Ιωακειμίδου, Σίσκου.