Παρεάκι με Μελισσανίδη είδε η Δεβετζή τον Ολυμπιακό, πριν ανέβει στην Αλεξανδρούπολη

Παρέα με τον ολυμπιονίκη της ενόργανης γυμναστικής και καλό της φίλο Ιωάννη Μελισσανίδη αιχμαλώτισε ο φωτογραφικός φακός την εβρίτισσα ολυμπιονίκη Χρυσοπηγή Δεβετζήτην περασμένη Τετάρτη στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη, να παρακολουθούν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Πάρνου για το CEV Cup.

Αυτό ήταν το δεύτερο παιχνίδι της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού  που παρακολούθησε η Δεβετζή μέσα σε διάστημα μόλις τεσσάρων ημερών. Το προηγούμενο Σάββατο είχε βρεθεί στην Σύρο προσκεκλημένη για έναν αγώνα δρόμου που έγινε εκεί και δεν έχασε την ευκαιρία να δει από κοντά και την αναμέτρηση του Φοίνικα με τους ερυθρόλευκους.

Υπό προϋποθέσεις, θα μπορούσε να ειπωθεί ότι ίσως να ασκεί χρέη κατασκόπου για λογαριασμό του Σάκη Μουστακίδη, ενόψει της απογευματινής αναμέτρησης στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος». Δεν ξέρουμε αν η Πηγή επέστρεψε Αλεξανδρούπολη, εφόσον όμως είναι πίσω στα πάτρια εδάφη θεωρείται δεδομένο ότι θα σπεύσει ξανά να δει τρίτη φορά τον Ολυμπιακό, αυτή τη φορά όμως απέναντι στην ομάδα της ισιαίτερης πατρίδας της, τον Εθνικό…