Νέο επεισόδιο στις κόντρες Εθνικού και Άρη! Σκληρή ανακοίνωση της διοίκησης του ΤΑΑ της Αλεξανδρούπολης

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπουλης την επομένη του ατυχούς αγώνα του στην Μίκρα και της ήττας του με 3-2 από τον Άρη, εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την συμπεριφορά κάποιων μεμονομένων φίλων, αλλα και της διοίκησης της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Προστίθεται έτσι ένα ακόμα επεισόδιο στο σήριαλ που τείνουν να δημιουργήσουν οι δυο ομάδες τα τελευταία χρόνια στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, όταν και είχαμε εκατέρωθεν καταγγελίες και ανακοινώσεις πριν και μετά τους μεταξύ τους αγώνες.

Αίσθηση προκαλεί πάντως ότι η ένταση ανεβαίνει παρά το φιλικο κλίμα που επικρατούσε στα φιλικά προετοιμασίας των δυο ομάδων και κυρίως μια βδομάδα πριν τον αγώνα ποδοσφαίρου ανάμεσα στους δυο συλλόγους για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση -διαμαρτυρία του ΔΣ Τ.Α.Α. Εθνικός:

Η διοίκηση του ΤΑΑ Εθνικός με λύπη επιθυμεί να εκφράσει την έντονη δυσαρέσκειά της για τις θλιβερές και απαράδεκτες καταστάσεις που βίωσε η αποστολή της ομάδας αλλά και οι φίλοι της, στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας κατά τη διάρκεια του αγώνα της με τον Άρη.

Οι συνεχείς ύβρεις, οι απειλές και η τεχνητή ένταση την οποία δημιουργούσαν λιγοστοί άνθρωποι από την πλευρά του γηπεδούχου σωματείου, που όμως έμειναν αναπάντητες από τον επίσημο Αρη, θεωρούμε ότι δεν έχουν, δεν πρέπει να έχουν θέση στο χώρο του ελληνικού βόλει.

Εκφράζουμε την απορία μας, για το γεγονός ότι οι συνεχείς και πολλές φορές εκτός επιτρεπτών ορίων διαμαρτυρίες αθλητών του Αρη έμεναν μονίμως ατιμώρητες από τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Το ευγενές και πολιτισμένο άθλημα το οποίο ανιδιοτελώς υπηρετούμε και τόσο αγαπάμε, δεν χωρά τέτοιου είδους «οπαδούς» και φιλαθλους και περιμένουμε μια δημόσια τοποθέτηση – καταδίκη από την διοίκηση του ΤΑΑ Αρης. Σε διαφορετική περίπτωση θα θεωρηθεί σιωπηλή συνενοχή.

Για τον ΜΓΣ Εθνικό Αλεξανδρούπολης, καθε αγώνας βόλει είναι μια γιορτή. Σε κάθε παιχνίδι μας θέση έχουν ο νέοι, οι οικογένειες, άνδρες και γυναίκες αγνοί φίλαθλοι κάθε ηλικίας. Για εμάς στην νίκη και την ήττα η αξία είναι στο χειροκρότημα .. Αυτό το βόλει θέλουμε να υπηρετούμε, και για αυτό θα αγωνιστούμε

Το ΔΣ του ΤΑΑ Εθνικός