Ασημένιοι Ολυμπιονίκες οι Θρακιώτες «Robo Specialists» με το ρομπότ ποδοσφαιριστή! Δείτε το βίντεο της απονομής!!!

Μόνο περηφάνια για  τα τρία Ξανθιωτάκια που μάγεψαν τον κόσμο με το ρομπότ ποδοσφαιριστή τους και κατέκτησαν την δεύτερη θέση στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής της Ντόχα του Κατάρ.

Οι Βασίλης Κόκκινος, Αλέξης Πανταζίδης και Χάρης Παπαδάκης υπο την καθοδήγηση του προπονητή τους και καθηγητή πληροφορικής του 1ου Λυκείου Ξάνθης  Θανάση Μπαλαφούτη κατάφεραν κάτι το εντυπωσιακό φτάνοντας μέχρι και τον τελικό της Ολυμπιάδας Ρομποτικής, με σπουδαίες εμφανίσεις στα προηγούμενα ματς. Στον τελικό οι Ξανθιώτες και το ρομπότ ποδοσφαιριστής έδωσαν ακόμη μια σπουδαία μάχη γνωρίζοντας όμως την πρώτη τους ήττα στον θεσμό με 5-3 από  την ομάδα “ARAMAITEE FC” από την Μαλαισία.

Οι τρείς Θρακιώτες μαζί με τον προπονητή τους και τους δύο συνοδούς Μαίρη Παπαδοπούλου και Μένη Στεφανίδου που ακολούθησαν καταπόδας σε όλες τις στιγμές, θα επιστρέψουν στην Ξάνθη το πρωί της Δευτέρας και αναμένεται θερμή υποδοχή από συμμαθητές και φίλους.

Το ThrakiSportS μάζεψε και σας παρουσιάζει σε ένα μικρό φωτορεπορτάζ στιγμές από την παρουσία των τριών Ξανθιωτών που με την παρουσία τους δεν έκαναν υπερήφανη μόνο την Ξάνθη και το σχολείο τους αλλά όλη την Ελλάδα. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το βίντεο από την απονομή των παιδιών που μας έστειλαν μέλη της αποστολής.