A2 Γυναικών: Σίφουνας η Νίκη, πέρασε άνετα (και) από τα Γιάννενα!!!

Σπουδαία εκτός έδρας επιτυχία σημείωσε η Νίκη Αλεξανδρούπολης, η οποία επικράτησε με 3-0 του ουραγού Ηρακλή Ιωαννίνων για την 4η αγωνιστική του Β’ ομίλου του 1ου υποομίλου στην Α2 Γυναικών, συνεχίζοντας το νικηφόρο σερί της στο πρωτάθλημα, φτάνοντας πλέον τις 3 σε 4 αγωνιστικές.

Οι παίκτριες της Εβρίτικης ομάδας επικράτησαν σχετικά εύκολα με πολύ καλή λειτουργία σε άμυνα και επίθεση. Το πρώτο σετ ανήκε στις φιλοξενούμενες που επέβαλαν το ρυθμό τους επικρατώντας με 17-25.

Η συνέχεια ήταν ανάλογη με τις παίκτριες του Ηρακλή Ιωαννίνων να βελτιώνονται σε κάποιο βαθμό στο δεύτερο χωρίς όμως να καταφέρουν να αποσοβήσουν την ήττα με 21-25.

Στο τρίτο σετ η Νίκη έδειξε για ακόμα μία φορά τις δυνατότητές της κερδίζοντας το με 18-25, κατακτώντας παράλληλα ένα πολύτιμο τρίποντο, το πρώτο της εκτός έδρας τη φετινή σεζόν, ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα.

Τα σετ: 0-3  (17-25, 21-25, 18-25)

Νίκη: Λυμπεροπούλου, Χαρισιάδου, Δεδούση, Καλογεροπούλου, Βενέτη, Προκτερ, Κωνσταντινίδου, Καράμπαλη, Καρακίκλα, Λαμπρίδου, Αργύρη, Νικολαίδου, Νικολάου.