Απέχει από το Ξάνθη-ΑΕΚ και καλεί τους θρακιώτες οπαδούς της Ένωσης να μην πάνε στα Πηγάδια η Original 21!!!

Την απόφαση να κλιμακώσει τις αντιδράσεις της στο μέτρο της περιβόητης κάρτας φιλάθλου πήρε η Original 21, η οποία ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να απέχει από το παιχνίδι Κυπέλλου της ΑΕΚ στην Ξάνθη, το μεσημέρι της  Τετάρτης.

Μάλιστα, καλεί τα μέλη και τους οπαδούς των κιτρινόμαυρων να… μην πάνε στο γήπεδο και να μην στηρίξουν από κοντά την ομάδα τους, όπως έκαναν με αρκετά ηχηρό τρόπο πριν δυο μήνες, στα τέλη Αυγούστου, για το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αύριο η ΑΕΚΑΡΑ μας παίζει στην Ξάνθη. Αύριο τα γεμάτα λεωφορεία θα γέμιζαν την Ξάνθη απ΄ το πρωί. Αύριο θα ανταμώναμε με τα αδέρφια μας από παντού στο ανοιχτό και πάντα φιλόξενο club μας. Αύριο στο πεταλάκι θα ενώνονταν οι φωνές μας όπως κάθε άλλη φορά. Αύριο… δυστυχώς δεν θα γίνει τίποτα απ΄ αυτά.

Από αύριο τα club της Θράκης μπαίνουν στον χορό των κινητοποιήσεων ενεργά, δηλώνοντας την αντίθεση μας στην επερχόμενη κάρτα φιλάθλου, την αντίθεση μας στην επερχόμενη κάρτα πολίτη. Εναντιωνόμαστε στο κράτος που συντεταγμένα επιτίθεται σε κάθε είδους ελευθερία που έχει απομείνει, στην αστυνομία που παράνομα και χωρίς καμιά αρμοδιότητα σφραγίζει συνδέσμους.

Αύριο τα club της Θράκης συνειδητά, με βάρος στην καρδιά που δεν θα είναι δίπλα στην καψούρα τους, θα απέχουν απ΄ το γήπεδο. Αύριο καλούμε όλο τον κόσμο της Α.Ε.Κ στην περιοχή μας να συστρατευθεί δίπλα μας. ORIGINAL 21 Θράκης».