LIVE από το ΔΑΚ Κομοτηνής το «Ελ Θράκικο»: Πανθρακικός – Skoda Ξάνθη 0-0 (τελικό αποτέλεσμα)

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στο μεγάλο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League ανάμεσα στον Πανθρακικό και την Skoda Ξάνθη που φέρνει αντιμέτωπες τις δυο μεγάλες ομάδες της Θράκης. Οι Δημήτρης Μπακιρτζής και Νεκτάριος Αμποβιανίδης βρίσκονται από νωρίς στο ΔΑΚ Κομοτηνής και μεταδίδουν…

Καλησπέρα! Περίπου 75 λεπτά πριν την έναρξη του μεγάλου αγώνα, το ThrakiSportS ανοίγει το live και μεταδίδει όλες τις εξελίξεις από το ΔΑΚ Κομοτηνής και το μεγάλο «Ελ Θράκικο» ανάμεσα σε Πανθρακικό και Skoda Ξάνθη.

Ωρα 16:05  Σε εξέλιξη βρίσκεται το παιχνίδι Ατρομήτου – Ολυμπιακού που είναι 0-0 στο ημίχρονο. Αυτήν την ώρα διεξάγονται και τα παιχνίδια της Γ’ Εθνικής που μπορείτε να παρακολουθήσετε από ξεχωριστό live του ThrakiSportS.

Ωρα 16:10  Επίσης, την ίδια ώρα με το «Ελ Θράκικο» θα διεξαχθεί στο κλειστό Κομοτηνής και το μπασκετικό ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕ Κομοτηνής και ΓΑΣ Κομοτηνή, που επίσης θα καλυφθεί live από το ThrakiSportS.

Ωρα 16:15  Θυμίζουμε επίσης ότι το πρωί Πανθρακικός και Ξάνθη αναμετρήθηκαν και για το πρωτάθλημα Κ20, με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν με 3-1. Θυμηθείτε το live του αγώνα με ένα κλικ ΕΔΩ και πλούσιο φωτορεπορτάζ με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 16:20  Η αναμέτρηση Πανθρακικού – Ξάνθης έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα είναι ιδιαίτερα σημαντική και για τις δύο ομάδες. Ο Πανθρακικός αν χάσει… χάνεται, η Ξάνθη επίσης δεν έχει καλή συγκομιδή και θέλει το τρίποντο για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις.

Ωρα 16:26  Λιγότερο από μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, άνοιξαν πλέον οι θύρες του ΔΑΚ Κομοτηνής και σιγά σιγά θα δούμε πόσος κόσμος θα έρθει σε αυτήν την αναμέτρηση, που πάντως δεν θυμίζει σε πολλά αντίστοιχα ματς παλιαότερων ετών.

Ωρα 16:31  Στο Περιστέρι προηγείται ο Ολυμπιακός με 2-0 και πάει για να κάνει το 8χ8, αν δεν προκύψει καμια τρελή ανατροπή στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης.

Ωρα 16:35  Από στιγμή σε στιγμή περιμένουμε να μας φέρουν τις συνθέσεις τω δυο ομάδων, για το Ελ Θράκικο που ξεκινά σε 40 λεπτά.

Ωρα 16:39 Πάμε να δούμε τις ενδεκάδες των δύο ομάδων. Για τον Πανθρακικό ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ξεκινά με τους: Αθανασιάδη, Παπαγεωργίου, Ποτουρίδη, Μελίσση, Σερφά, Μεχία, Λαδάκη, Ντιγκινί, Χαβίτο, Χασομέρη και Ίγκορ.

Ωρα 16:41 Για την Skoda Ξάνθη ο Ραζβάν Λουτσέσκου ξεκινά με τους: Τσενάμο, Μπέρτο, Ζαραδούκα, Φλίσκα, Λισγάρα, Βασιλακάκη, Λουσέρο, Τριάδη, Νιέτο, Ερέα και Καπετάνο.

Ωρα 16:45 Πανομοιότυπος σχηματισμός για τις δύο ομάδες που θα παίξουν με 4-2-3-1.

Ωρα 16:48 Στον  πάγκο για τους γηπεδούχους είναι οι: Πασχαλάκης, Χρήστου, Μπαϊκαρά, Ροτζέριο, Σέτι, Νικόλτσης και Μαρκόπουλος.

Ωρα 16:51 Στον πάγκο για τους Ξανθιώτες είναι οι Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Σολτάνι, Κρίστοφερ, Καρυπίδης, Ντιμιτρόφ και Ράνος.

Ωρα 16:54 Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Ηλίας Σπάθας απο την ΕΠΣ Πειραιά, με βοηθούς τους Καμπούρη (Εύβοιας), Ράϊνχαρτ(Αν. Αττικής). Με τέταρτο τον Σταθόπουλο της ΕΠΣ Δυτ. Αττικής

Ωρα 16:57 Τέλος αγώνα στο Περιστέρι, με τον Ολυμπιακό να κερδίζει με 2-1 τον Ατρόμητο.

Ωρα 17:00 Μπήκαν στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες, πλέον μετράμε αντίστροφα για την έναρξη του “Ελ Θράκικο”

Ωρα 17:05 Λίγος ο κόσμος στο ΔΑΚ, ενώ την εμφάνιση τους έκαναν και οι περίπου πενήντα φίλοι της Ξάνθης που βρίσκονται στην θύρα των φιλοξενούμενων

Ωρα 17:13 Βγήκαν οι ενδεκάδες των δύο ομάδων για την έναρξη του αγώνα, με τα παραδοσιακά πράσινα ο Πανθρακικός με τα κόκκινα η Ξάνθη.

Ωρα 17:15 Στην σέντρα οι γηπεδούχοι. Με τους Χαβίτο και Ίγκορ να είναι έτοιμοι να κάνουν την πρώτη πάσα του αγώνα.

1′ Έναρξη του αγώνα.

6′ Πρώτο κερδισμένο επιθετικό φάουλ για τον Πανθρακικό, με την φάση να περνά ανεκμετάλευτη για τους γηπεδούχους.

10′ Ενδιαφέρουσα στιγμή για την Ξάνθη με τον Νιέτο να ανατρέπεται απο τον Λαδάκη λίγο έξω απο την μεγάλη περιοχή του Πανθρακικού. Κακό χτύπημα απο τον Τριάδη πάνω στο τείχος.

13‘ Μικρή διακοπή στο παιχνίδι, με τον Ντιγκινί να είναι στο έδαφος απο σύγκρουση στον αέρα με τον Λισγάρα. Ευτυχώς για τους γηπεδούχους δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με το παιχνίδι να συνεχίζεται κανονικά.

20′ Πρώτο σουτ που βρίσκει στόχο στο παιχνίδι με το σουτ του Νιέτο να καταλήγει στα χέρια του Αθανασιάδη.

24′ Πρωτη καλή στιγμή στο παιχνίδι, με τον Χαβίτο να κάνει την σέντρα απο τα δεξιά κεφαλιά του Ντιγκινί εντυπωσιακά πέφτει στην αριστερή του γωνία ο Τσενάμο και διώχνει σε κόρνερ.

30′ Συμπληρώθηκε το πρώτο μισάωρο στην Κομοτηνή, μοιρασμένο το παιχνίδι έως τώρα.

33′ Πρώτη κίτρινη στο παιχνίδι, με τον Λισγάρα να βλέπει την κίτρινη του Σπάθα για μαρκάρισμα στον Χαβίτο.

42′ Έχει πέσει ο ρυθμός, με τις δύο ομάδες να επιδίδονται σε ρεσιτάλ κακών σεντρών.

45′ Τέλος πρώτου μέρους στην Κομοτηνή. Πανθρακικός – Skoda Ξάνθη 0-0

Μοιρασμένο παιχνίδι, απο τρία σουτ οι δύο ομάδες, δύο στην εστία αλλά αν εξαιρέσει κανείς την καλή στιγμή με την κεφαλιά του Ντιγκινί που έδιωξε σε κόρνερ ο Τσενάμο δεν υπάρχει κάποια άλλη αξιόλογη στιγμή.

46′ Έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου. Πρώτη αλλαγή στο παιχνίδι για την Ξάνθη με τον Καρίμ Σολτάνι να περνά στο παιχνίδι αντί του  Τριάδη, αλλαγή και για τον Πανθρακικό με τον Χρήστου να περνά στο παιχνίδι αντί του Μελίσση. Πανθρακικός – Skoda Ξάνθη 0-0

51′ Πρώτη κίτρινη και για παίκτη των γηπεδούχωνν, με τον Χασομέρη να τιμωρείται με κίτρινη για μαρκάρισμα στον Μπέρτο

61′ Δεύτερη αλλαγή για την Ξάνθη με τον Ντιμιτρόφ να περνά στο παιχνίδι αντί του Νιέτο.

70′ Πάμε για αναγκαστική αλλαγή για την Ξάνθη, καθώς ο Λουσέρο δεν μπορεί να συνεχίσει.

72′ Τώρα θα γίνει η αλλαγή για την Ξάνθη με τον Κρίστοφερ να περνά στην θέση του τραυματία Λουσέρο.

75′ Μεγάλη στιγμή για τον Πανθρακικό με τον Παπαγεωργίου να κάνει την σέντρα απο τα δεξιά κεφαλιά του Χασομέρη εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Τσενάμο, που κρατά το μηδέν.

79‘ Δεύτερη αλλαγή για τον Πανθρακικό με τον Μάρτινς να περνά στην θέση του Λαδάκη

82′ Τρίτη κίτρινη στο παιχνίδι και δεύτερη για παίκτη της Ξάνθης με τον Βασιλακάκη να βλέπει την κίτρινη του Σπάθα.

89′ Ολοκληρώνει τις αλλαγές και ο Πανθρακικός με τον Νικόλτση να περνά στη θέση του Χαβίτο.

90‘ Σέντρα Παπαγεωργίου ο Τσενάμο με την βοήθεια και του δοκαριού μπλοκάρει την μπάλα. Ακόμη πέντε λεπτά στο παιχνίδι.

90+5′ Τέλος αγώνα στην Κομοτηνή. Τελικό αποτέλεσμα: Πανθρακικός – Skoda Ξάνθη 0-0

Μείνετε μαζί μας γιατί ακολουθεί πλούσιο ρεπορτάζ, δηλώσεις και φυσικά τα αγαπημένα σας φωτορεπορτάζ από την λευκή ισοπαλία και αυτού του «Ελ Θράκικο»