LIVE από το Skoda Xanthi Arena των Πηγαδίων: U21 Ελλάδα – U21 Πορτογαλία 0-4 (Τελικό αποτέλεσμα)

Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση από το ThrakiSportS την αναμέτρηση της Εθνικής Ελπίδων της Ελλάδας με την Κ21 της Πορτογαλίας, για τα προκριματικά του UEFA U21 Euro 2017, αγώνας που φιλοξενείται στο Skoda Xanthi Arena των Πηγαδίων.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα παρακολοθήσετε ζωντανά σε live blogging την αναμέτρηση της Εθνικής Ελπίδων με την Πορτογαλία για τα προκριματικά του Euro 2017.

Ωρα 17:45  Πρόκειται για την πρεμιέρα του Αντώνη Νικοπολίδη στον πάγκο της Εθνικής Ελπίδων.

Ωρα 17:50 Μνήμες Euro 2004 φέρνει η αναμέτρηση καθώς στον πάγκο των Πορτογάλων είναι ο πρώην διεθνής άσσος των Ίβηρων Ρούι Ζόρζ.

Ωρα 18:00 Για την Εθνική μας ομάδα ο Αντώνης Νικοπολίδης ξεκινά το παιχνίδι με τους: Μπάρκα, Σαλιάκα, Χουχούμη, Ρισβάνη, Σιόπη, Μαυρία, Δώνη, Ιωαννίδη, Τσιλιανίδη, Βούρο και Χαρίσση

Ωρα 18:03 Για τους Πορτογάλους ο Ρούι Ζόρζ ξεκινά το ματς με τους: Βαρέλα, Καρσέλο, Έντγκαρ, Φιγκερέιδο, Ράφα, Ρούμπεν Νέβες, Μπορύνο Φερνάντες, Χόρτα, Κουλεδες, Λόπεζ και Μάρτινς.

Ωρα 18:06 Στον πάγκο για την Εθνική μας είναι οι: Χουτετσιώτης, Πούγγουρας, Μυστακίδης, Μάνος, Μύγας, Γιαννούλης και Σαββίδης.

Ωρα 18:09 Ενώ για τους Πορτογάλους στον πάγκο είναι οι: Σίλβα, Ράμος, Πασιέντσια, Ρουμπέν Βέτζο, Μπρούμα, Ράφαελ Γκούζο, Μεδέϊρος.

Ωρα 18:15 Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Αμάουρι ΝΝτεγερέ απο την Γαλλία με βοηθούς τους Λορέν Σιέντ και Μπερτράν Ζονόντ επίσης απο την Γαλλί.

Ωρα 18:20 Προσέρχεται σιγά σιγά ο κόσμος στο γήπεδο, αρκετός κόσμος στην Θύρα Β’.

Ωρα 18:22 Στο γήπεδο και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής μας ομάδας Κώστας Τσάνας.

Ωρα 18:25 Μόλις τώρα έκατσε στην θέση του στα επίσημα και ο Ξανθιώτης πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Γιώργος Γκιρτζίκης

Ωρα 18:26 Μόλις βγήκαν οι δύο ομάδες. Ακούγεται πρώτος ο Εθνικός ύμνος των φιλοξενούμενων.

Ωρα 18:27 Τώρα ακοήγεται και ο Ελληνικός Εθνικός ύμνος. Ενώ μια ωραία εικόναβλέπουμε με τους διεθνείς μας να γνωρίζουν την αποθέωση απο τους περίπου 1,000 φίλους που βρισκονται στο γήπεδο ενώ τους πετούσαν αναμνηστικά της Εθνικής μας.

Ωρα 18:30 Όλα έτοιμα για την σέντρα, η πρώτη μπάλα στους φιλοξενούμενους.

1′ Έναρξη του αγώνα

10‘ Παιχνίδι κέντρου έως τώρα, ενώ οσο περνάει η ώρα όλο και περισσότερος κόσμος καταφθάνει στο γήπεδο των Πηγαδίων.

12′ Πρώτη κάρτα στο παιχνίδι για τον αρχηγό των Πορτογάλων Μπρούνο Φερνάντες.

22‘ Καλή στιγμή για την Εθνική μας με τον Ιωαννίδη να βρίσκει σε καλή θέση των Μαυρία τον προλαβαίνουν ωστόσο οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων.

25′ Ανεβάζουν ρυθμό οι Πορτογάλοι που είναι αρκετά επικίνδυνοι απο τα άκρα.

29‘ Μικρή διακοπή στο παιχνίδι καθώς ο είναι στο έδαφος ο αμυντικός του Παναθηναϊκού Διμαντής Χουχούμης, χωρίς να φαίνεται να αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό.

36′ Μεγάλη στιγμή για τους Πορτογάλους με τον Μπρούνο Φερνάντες να πιάνει το σουτ στην κίνηση εντυπωσιακή επέμαβαση του Βασίλη Μπάρκα.

42‘ Δεύτερη κάρτα για τους Πορτογάλους με τον Λόπεζ να βλέπει την κίτρινη του Γάλλου διαιτητή

44′ Γκολ για την Πορτογαλία. Ωραία ωραία ατομική προσπάθεια του Γκονζάλο Γκουέδες που με ωραίο δεξι διαγώνιο σουτ έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους με την λήξη του πρώτου μέρους. Ελλάδα – Πορτογαλία 0-1

45′ Τέλος πρώτου ημιχρόνου. Ελλάδα – Πορτογαλία 0-1

Κάτι παραπάνω απο 2,000 φίλαθλοι στο γήπεδο με τους Πορτογάλους στο πρώτο μέρος να είναι καλύτεροι και φυσιολογικά μπροστά στο σκορ.

46′ Ενάρξη δευτέρου μέρους με αλλαγή για την Εθνική μας, με τον Αχιλλέα Πούγγουρα να περνά στην θέση του Σπύρου Ρισβάνη.

50′ Γκολ για την Πορτογαλία. Ωραία κίνηση απο τα δεξιά απο τον Γκουέδες παράλληλη πάσα στον μεσοεπιθετικό της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας Γκέλσον Μάρτις που διπλασιάζει τα τέρματα των Πορτογάλων. Ελλάδα – Πορτογαλία 0-2

56′ Δεύτερη αλλαγή για την Εθνική μας με τον Γιάννη Μυστακίδη να περνά στο γήπεδο αντί του Χρήστου Δώνη

 62′ Πρώτη αλλαγή για τους Πορτογάλους με τον Γιούρι Μεδέϊρος να περνά στο παιχνίδι αντί του Γκέλσον Μάρτινς.

65′ Σουτ του Νέβες απέκρουσε σταθερά ο Μπάρκας

68′ Ακόμη μια σπουδαία επέμβαση του Μπάρκα που σταμάτησε την προσπάθεια του Μεδέϊρος.

69‘ Δεύτερη αλλαγή για την Πορτογαλία με τον Φρανσίσκο Ράμος να περνά στο γήπεδο αντί του Μάρκο Λόπες

70′ Πρώτη κάρτα για παίκτης της Εθνικής μας με τον Χαρίσση να τιμωρείται για δυνατό μαρκάρισμα στο χώρο του κέντρου.

72′ Αναγκαστική η τρίτη αλλαγή για την Εθνική μας με τον Κυριάκο Σαββίδη να περνά στο παιχνίδι αντί του Μανώλη Σαλιάκα που δεν μπορεί να συνεχίσει.

80′ Ολοκληρώνει τις αλλαγές τις η Πορτογαλία με τον Γκονσάλο Πασιέντσια να περνά στο παιχνίδι αντί του Ρικάρντο Χόρτα.

86′ Γκολ για την Πορτογαλία. Εντυπωσιακή οι φιλοξενούμενοι που με τον Ζοάο Καρσέλο κάνουν τρία τα τέρματα τους. Ελλάδα – Πορτογαλία 0-3

90′ Τρία λεπτά ακόμη για το τέλος.

92′ Γκολ για την Πορτογαλία. Οι Πορτογάλοι δίνουν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους με τον Γκονσάλο Πασιέντσια να κάνει τέσσερα τα τέρματα της ομάδας του. Ελλάδα – Πορτογαλία 0-4

90‘ Τέλος αγώνα Ελλάδα – Πορτογαλία 0-4

Εντυπωσιακοί οι Πορτογάλοι που πήραν πανάξια τη νίκη και έκαναν το 3/3 στον όμιλο και παραμένουν στην κορυφη με 9 βαθμούς.

Σε λίγο περισσότερα…