Α2 Γυναικών: Αγχωμένο ξεκίνημα για τη Νίκη Αλεξανδρούπολης με εντός έδρας ήττα από τον Καμπανιακό

Η Νίκη Αλεξανδρούπολης νικήθηκε από το άγχος της και ηττήθηκε το απόγευμα της Κυριακής εντός έδρας από τον Καμπανιακό με 3-0 σετ στην πρεμιέρα του 1ου υποομίλου του Β ομίλου της Α2 Γυναικών.

Οι παίκτριες των φιλοξενούμενων από το ξεκίνημα απέκτησαν προβάδισμα, μπαίνοντας πιο δυνατά στο παιχνίδι, καθώς προηγήθηκαν με 5-6 και 14-17. Αντίθετα η Εβρίτικη ομάδα είχε ενθουσιασμό, αλλά όχι συγκέντρωση στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που γίνεται ξεκάθαρο και από τα πολλά αβίαστα λάθη των αθλητριών της. Έτσι το πρώτο σετ ολοκληρώθηκε με 19-25 υπέρ του Καμπανιακού.

Ισορροπία υπήρξε ανάμεσα στις δύο ομάδες μέχρι τα μέσα του δευτέρου σετ, 5-5 και 11-11, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη μιας και οι παίκτριες του Καμπανιακού εκμεταλλεύτηκαν το κακό σερβίς του Θρακιώτικου συλλόγου, όπως επίσης και τα προβλήματα των γηπεδούχων στην υποδοχή, με το αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στο 20-25.

Το τρίτο σετ ήταν συναρπαστικό σε εξέλιξη, ο Καμπανιακός βρέθηκε μπροστά με 9-12, όμως οι αθλήτριες της Νίκης αντέδρασαν γύρισαν τον αγώνα, κάνοντας το 18-17, όμως στη συνέχεια έμειναν από δυνάμεις και δίχως καθαρό μυαλό υπέστησαν την ήττα με 21-25. Αναμφίβολα η Νίκη είχε δύσκολη αποστολή στην επιστροφή της στην Α2 κατηγορία από το πρώτο κιόλας ματς, αλλά σαφώς ακόμα είναι νωρίς και διαθέτει όλο τον χρόνο να βελτιωθεί και να αποδώσει καλύτερο βόλεϊ στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Τα σετ: 0-3 (19-25, 20-25, 21-25)

ΝΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Δήμητσας): Χαρισιάδου, Δεδούση, Καλογεροπούλου, Βενέτη, Νικολαΐδου, Νικολάου, Λυμπεροπούλου (λ) / Κωνσταντινίδου, Καράμπαλη, Καρακύκλα, Λαμπρίδου, Σιδερίδου (λ)

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Αγγουράς): Φαλέγκα, Παρασκευαΐδου, Μαργαριτοπούλου, Ακριβοπούλου, Ιωαννίδου, Μητροπούλου Στ., Παππά (λ) / Μητροπούλου Κρ., Κουντουρά, Δόγρανλη (λ)