Super League: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές στα πρωταθλήματα υποδομής για Πανθρακικό και Ξάνθη

Με τους εξ’ αναβολής αγώνες της 2ης και 4ης αγωνιστικής , αλλά και τους αγωνες της 4ης αγωνιστικής συνεχίζονται τα πρωταθλήματα υποδομής Κ20 και Κ17 της Super League αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα ο Πανθρακικός σε εξ’ αναβολής αγωνα της 2ης αγωνιστικής υποδέχεται στο γήπεδο Σώστη το Σάββατο 10/10 στις 12:00 την Βέροια, με διαιτητές να ορίζονται οι Σιμλίδης, Τερζόπουλος και Στρατούδης από τον Έβρο. Η Κ20 της Ξάνθης δεν θα αγωνιστεί, αφού ο αγώνας της με τον Ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική όπως και το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και Παναθηναικός Λεβαδειακός θα οριστούν εκ νέου από τη Διοργανώτρια Αρχή, ενώ θα γίνουν οι αγώνες Πλατανιάς-Ηρακλής και Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος.

Για το πρωτάθλημα Κ17 ο Πανθρακικός θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο Μεσσούνης για την 4η αγωνιστική τον ΠΑΣ Γιάννενα την ίδια μέρα και ώρα (Σάββατο 10/10 στις 12:00) με την ομάδα Κ20,  με τριπλέτα τους Παπαγεωργίου, Ζηλούδη και Δανδανίδη από την ΕΠΣ Θράκης. Και στα Κ17 η Ξάνθη δεν θα αγωνιστεί αφού η ομάδα έχει ρεπό. Οι υπόλοιποι αγώνες της 4ης αγωνιστικής είναι ΠΑΟΚ- Βέροια και Ηρακλής- Παναιτωλικός.