Πετάει για Μπέλφαστ το ThrakiSportS μαζί με την Εθνική! Αποθεραπεία ο Μάνταλος, δεν προπονήθηκε ο Τόρο

Στην τελική ευθεία των προκριματικών μπαίνει η Εθνική που στοχεύει σε ανασύνταξη και βελτίωση της εικόνας της -το μόνο που της έχει απομείνει για αυτές τις δύο εναπομείνασες αγωνιστικές, καθώς το τρένο της πρόκρισης για το Euro 2016 να έχει χαθεί προ πολλού.

Οι παίκτες που επέλεξε ο Κώστας Τσάνας, ο οποίος συνεχίζει έως ότου να βρεθεί ο ξένος τεχνικός που θα καθοδηγήσει την ομάδα, συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στον Άγιο Κοσμά και αναχωρούν στις 15:30 το μεσημέρι από το “Ελευθέριος Βενιζέλος” με πτήση τσάρτερ για το Μπέλφαστ (κοντά τους θα βρεθεί και το ThrakiSportS που αποδεδειγμένα στηρίζει τις Εθνικές Ομάδες, ειδικά όταν έχουμε Θρακιώτικες παρουσίες, και αυτό το κάνουμε όχι μόνο στις χαρές και τα εύκολα αλλά και στα δύσκολα).

ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ ÅÕÑÙÐÁÉÊÏÕ ÐÑÙÔÁÈËÇÌÁÔÏÓ 2016 / ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÅÈÍÉÊÇÓ ÅËËÁÄÏÓ / EURO 2016 / PRELIMINARY / GREECE TRAININGΥπενθυμίζεται ότι για τους αγώνες με Βόρειο Ιρλανδία την Πέμπτη και Ουγγαρία την Κυριακή έχουν κληθεί ο ξανθιώτης άσος της Ρόμα Βασίλης Τοροσίδης και ο κομοτηναίος παίκτης της ΑΕΚ Πέτρος Μάνταλος. Ωστόσο το απόγευμα της Δευτέρας ο Τόρο δεν προπονήθηκε, όπως και οι Τζιόλης, Παπασταθόπουλος ενώ ο Μάνταλος έκανε αποκατάσταση δεδομένου ότι είχε αγωνιστεί την Κυριακή, όπως και οι Τζανετόπουλος, Αραβίδης. Σε χαλαρούς ρυθμούς γυμνάστηκαν οι Καρνέζης, Μόρας, Σταφυλίδης, Αθανασιάδης.

Ο Μανωλάς δεν θα είναι διαθέσιμος για τις αναμετρήσεις με Β. Ιρλανδία και Ουγγαρία και έτσι απουσίαζε. Στους απόντες το απόγευμα της Δευτέρας ήταν και ο Φορτούνης που ζήτησε και πήρε άδεια από το τεχνικό τιμ. Οι… υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα με έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας και στα τελειώματα των φάσεων. Στις 10.00 το πρωί της Τρίτης, όμως, ήταν άπαντες παρόντες και εκεί, σε κλειστή ωστόσο προπόνηση για τα μέσα ενημέρωσης, ο Κώστας Τσάνας έδειξε πράγματα για την 11άδα που σκέφτεται να παρατάξει στο Μπέλφαστ. Εκεί έδωσαν όλοι το παρών και μόνο ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος για προληπτικούς λόγους δεν ακολούθησε όλο το πρόγραμμα.

Προφανώς περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ώρες και ιδίως μετά την άφιξη της ελληνικής αποστολής στη Βόρειο Ιρλανδία. Η αποστολή της «γαλανόλευκης» θα αναχωρήσει για το Μπέλφαστ το μεσημέρι (15:30) με πτήση τσάρτερ και όπως προαναφέρθηκε, κοντά και σε αυτό το ταξίδι της Εθνικής Ομάδας θα είναι το ThrakiSportS, που παραδοσιακά βρίσκεται κοντά στις Εθνικές Ομάδες όλων των αθλημάτων και με χαρά διαπιστώνει ότι τελευταία η επικοινωνία γίνεται… αμφίδρομη και αρχίζουν να έρχονται ολοένα και πιο συχνά οι Εθνικές Ομάδες και στην Θράκη.