Οι νικητές και τα πλήρη αποτελέσματα στον 1ο Ποδηλατικό Γύρο Μνημείων Βορείου Έβρου

Με τριψήφιο αριθμό συμμετοχών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή ο 1ος Ποδηλατικός Γύρος Μνημείων Β.Έβρου, με τους αθλητές να διανύουν τα συνολικού μήκους 120 χιλιόμετρα της διαδρομής, που αποτέλεσαν και τον πρώτο επίσημο αγώνα ποδηλασίας που πραγματοποιήθηκε στην Ορεστιάδα.

Οι αθλητές που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους ήταν ο Νικόλαος Ιωαννίδης από τη Θεσσαλονίκη που ολοκλήρωσε τον αγώνα σε 3 ώρες 14 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα και αναδείχθηκε πρώτος στην κατηγορία των Ανδρών-Εφήβων 17+ και ο Justin Rice από την ομάδα “1000 Δέντρα” που ολοκλήρωσε τον αγώνα  σε 3 ώρες 15 λεπτά και και 7 δευτερόλεπτα.

Από τις γυναίκες ξεχώρισε η Βάσω Γαραγάνη, που όπως αναφέρει το radioevros είναι μητέρα δύο παιδιών, κατάγεται από την Κομοτηνή, κατέβηκε στον αγώνα με τον σύλλογο Θράκας Ιππέας και ολοκληρωσε τον αγώνα σε 3 ώρες 29 λεπτά και 21 δευτερόλεπτα.

Η διαδρομή των 120 χιλιομέτρων ξεκινούσε από την κεντρική πλατεία της Ορεστιάδας και περνούσε από τα χωρία Καναδάς , Πλάτη, Σπήλαιο, Δίκαια, Ορμένιο, Πετρωτά, Πεντάλοφος, Κόμαρα, Κυπρίνος, Φυλάκιο, Ρύζια, Καστανιές, Καβύλη, Σάκκος και τερματισμό και πάλι στην κεντρική πλατεία Ορεστιάδας.

Ορισμένες από τις απονομές έκανε ο παλιός πρωταθλητής του ακοντισμού Κώστας Γκατσιούδης, ενώ την οργάνωση του αγώνα είχε αναλάβει ο Π.Α.Σ Ρήσος Ορεστιάδας, που απέσπασε τα πιο εγκωμιαστικά σχόλια από τους συμμετέχοντες.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ 1ο ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΓΥΡΟ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΒΡΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ