Γ’ Εθνική: Ξαφνικό διαζύγιο της ΑΕ Κομοτηνής με τον Φώτη Ζάντζα

Σε μία ξαφνική αλλαγή προπονητή προχώρησε σήμερα η ΑΕ Κομοτηνής, καθώς ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Φώτη Ζάντζα.

Το διαζύγιο αφήνει πολλά ερωτηματικά, καθώς γίνεται μόλις τέσσερις ημέρες πριν το πρώτο τζάμπολ του πρωταθλήματος και ενώ ο πρώην προπονητής της ΑΕ Κομοτηνής έδωσε κανονικά το παρών στην επίσημη παρουσίαση της ομάδας που έγινε το Σάββατο που μας πέρασε.

Ο Φώτης Ζάντζας κάθισε στον πάγκο των κιτρινόμαυρων μόλις για 4 1/2 μήνες, χωρίς μάλιστα να κοουτσάρει την ΑΕ Κομοτηνής σε επίσημο παιχνίδι και τον αντικαθιστά ο άνθρωπος τον οποίο αντικατέστησε. Ο Βασίλης Στοάκης αφού οδήγησε την ΑΕ Κομοτηνής στη Γ’ Εθνική, θα την οδηγήσει και στο πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος απέναντι στην Αγία Βαρβάρα, έχοντας ως βοηθό τον γυμναστή της ομάδας και πρώην παίκτη του ΓΑΣ Κομοτηνή Δημήτρη Πανταζή.

Περισσότερα πάντως θα γίνουν γνωστά μετά το παιχνίδι της Κυριακής, καθώς η διοίκηση της ΑΕ Κομοτηνής θα δώσει από βδομάδα συνέντευξη τύπου που θα εξηγεί τους λόγους του διαζυγίου με τον Φώτη Ζάντζα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕ Κομοτηνής έχει ως εξής:

Το τμήμα μπάσκετ της Α.Ε.Κομοτηνής ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή του ανδρικού τμήματος κ. Ζάντζα Φώτη και του εύχεται ότι καλύτερο στην συνέχιση της καριέρας του. Υπηρεσιακός προπονητής της ομάδας αναλαμβάνει ο κ. Στοάκης Βασίλης με βοηθό τον κ. Πανταζή Δημήτρη. Η διοίκηση της Α.Ε.Κομοτηνής θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου σε ημερομηνία που θα οριστεί σύντομα καθώς αυτό που προέχει είναι η προετοιμασία της ομάδας για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ´ εθνικής κατηγορίας την ερχόμενη Κυριακή.