Όταν δεν σκοράρει (λόγω τιμωρίας) ο Σολτάνι, βάζει γκολ για λογαριασμό της οικογένειας η κόρη του!!!

Σε… καραντίνα παραμένει ο Καρίμ Σολτάνι, σχεδόν δέκα μέρες μετά το ατυχές περιστατικό στο Καυτανζόγλειο Στάδιο. Ετσι κι αλλιώς τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές, κάτι που σημαίνει ότι πέρα από το ματς με τον Παναθηναϊκό που πέρασε, θα απουσιάσει και από τα προσεχή με Αστέρα Τρίπολης και Πανθρακικό, έχοντας δικαίωμα επιστροφής από την αναμέτρηση κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Βέβαια αυτό θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την ετοιμότητα που θα έχει ως παίκτης μετά από απουσία σχεδόν ενός μήνα από επίσημους αγώνες, πρωτίστως από την απόφαση του προπονητή του αλλά και κυρίως από την απόφαση της διοίκησης, που ακόμα δεν έχει επιληφθεί του θέματος της τιμωρίας βάσει εσωτερικού κανονισμού. Πολλά έχουν ακουστεί, αλλά μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση, ο ίδιος προπονείται ατομικά, ξέχωρα από την υπόλοιπη ομάδα.

Όσο όμως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής σε αγώνες αλλά ούτε καν στις προπονήσεις και τα διπλά με την υπόλοιπη ομάδα και άρα δεν μπορεί να πετύχει γκολ ο Καρίμ Σολτάνι, ανέλαβε αυτόν τον ρόλο η κόρη της οικογένειας. Η Γιασίρα Σολτάνι, όπως και η μητέρα της, έχουν βγάλει δελτίο στις Βασίλισσες της Θράκης και το Σάββατο έπαιξαν στην Ξάνθη τον πρώτο τους (φιλικό) αγώνα με αντίπαλο τον ΑΟ Θράκης από την Αλεξανδρούπολη.

Η Γιασίρα Σολτάνι, λοιπόν, όχι απλά αγωνίστηκε αλλά πέτυχε και το ένα από τα δύο τέρματα της ξανθιώτικης ομάδας στη νίκη με 2-0 επί των κοριτσιών από τον Έβρο στις μικρές ηλικίες – με αποτέλεσμα ο μπαμπάς Καρίμ να φουσκώνει από υπερηφάνεια. Το μήλο κάτω από τη μηλιά…

 

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΔΥΟ ΦΙΛΙΚΑ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΟ ΘΡΑΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΙΜ ΣΟΛΤΑΝΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ