ΕΠΣ Έβρου: Όσα έγιναν στον αγώνα της πρωταθλήτριας ΑΕ Διδυμοτείχου με τον Ιπποκράτη

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου η πρωταθλήτρια ομάδα της ΑΕ Διδυμοτείχου, αφού στον αγώνα της πρεμιέρας της πρώτης κατηγορίας επικράτησε του Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης με σκορ 3-1, πιο δύσκολα πάντως από ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα αφού χρειάστηκε να ανατρέψει το σκορ.

Η ομάδα του Βαγγέλη Καραπαναγιώτη κατάφερε να… “σοκάρει” τους γηπεδούχους και να προηγηθεί στο 60′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κατσαμάγκα, το οποίο κέρδισε ο ίδιος.

Οι πρωταθλητές όμως κατάφεραν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να αντιδράσουν σχετικά άμεσα ανατρέποντας γρήγορα την εις βάρος τους κατάσταση, αφού τα πανηγύρια για τον Ιπποκράτη κράτησαν για ένα λεπτό. Με δύο γκολ του Γιαννόπουλου μέσα σε πέντε λεπτά, στο 61′ και στο 66′, αρχικά η ΑΕΔ ιδοφάρισε και στην συνέχεια πέρασε μπροστά.

Ένα τέρμα του Ιντζέ στο 87ο λεπτό  διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κυριαζίδης με βοηθούς τους Κοντάρα και Γιασλά.

Α.Ε. ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ: Δουλούδης Αθ., Ζιαρτούδης (88′ Ασπιώτης), Τσίτσκαρης, Τερτσούδης, Τζανετάκος, Δοϊνούδης (60′ Παπούδης), Δαρβούδης, Γκατσιούδης (60′ Κουρτ Τζιχάντ), Πετρόπουλος, Γιαννόπουλος, Ιντζές

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: Σπυριάδης (28′ λ.τρ. Τζιαμπαζάκης), Μόκαλης, Άχπα, Δεληγιαννίδης, Γαλανός, Αγοράκης (85′ Πασχαλάκης), Μακιτσιάν, Καρίπης (70′ Γύλος), Κατσαμάγκας, Παναγιωτόπουλος, Ράλλης