Photos: Κλικ από την επίσημη παρουσίαση της φανέλας και του ρόστερ της ΑΕ Κομοτηνής

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Κομοτηνής η επίσημη παρουσίαση των παικτών και της φανέλας της ΑΕ Κομοτηνής για την αγωνιστική περίοδο 2015-16, ενώ βραβεύτηκαν και οι χορηγοί που στηρίζουν την ομάδα της Κομοτηνής τη φετινή χρονιά.

Στην αρχή της εκδήλωσης έγινε μία ιστορική παρουσίαση του συλλόγου, ενώ με το σύνθημα “Όραμα-Αγάπη-Θέληση-Ελπίδα” οι υπεύθυνοι του τμήματος μπάσκετ της ΑΕ Κομοτηνής μίλησαν για την αρχή όλης της προσπάθειας που ξεκίνησε το 2013 κ;ι κατέληξε στην άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Στη συνέχεια ο υπεύθυνος των ακαδημιών Νίκος Παπαδόπουλος πήρε τον λόγο, λέγοντας ότι οι ακαδημίες αποτελούν μεγάλο κομμάτι για την ΑΕ Κομοτηνής, και έκανε αναφορά στους παίκτες που έχουν βγει από τις ακαδημίες τα τελευταία χρόνια. Ανέφερε ότι υπάρχουν ήδη 120 παιδιά στις ακαδημίες για φέτος, ενώ εγγραφές γίνονται καθημερινά στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου Λυκείου από τις 17:00-23:00 και το Σάββατο το πρωί, ενώ στόχος των ακαδημιών είναι η υγεία των αθλητών, η διασκέδαση, η εκμάθηση, η βελτίωση και φυσικά στο τέλος η προώθηση τψν αθλητών.

Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο υπεύθυνος της εταιρίας “Royal”, που για φέτος θα ντύσει τους παίκτες της ΑΕ Κομοτηνής, Γιάννης Παπαδόπουλος και παρουσίασε τη φανέλα της ομάδας της Κομοτηνής, ενώ ακολούθησε βράβευση τόσο του ίδιου, όσο και των Φάνη Βέλτσιου, υπεύθυνου της ασφαλιστικής εταιρίας “Ιντερσαλόνικα”, η οποία είναι χορηγός τη φετινή περίοδο και θα ασφαλίσει όλη την ομάδα, όσο και του Στέλιου Γκουντάκου, ο οποίος θα είναι και φέτος με την Καφετέρια “Kaffeine” ο κύριος χορηγός της φανέλας της ΑΕ Κομοτηνής.

Στο τέλος ακολούθησε η πάρουσίαση όλων των παικτών της ομάδας της Κομοτηνής, ενώ κλείνοντας ο πρόεδρος Γιάννης Γεωργαντάς ζήτησε να προωθήσουν όλοι την ΑΕ Κομοτηνής σαν οικογένεια και ευχήθηκε καλή επιτυχία με υγεία σε όλους τους παίκτες. Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση…