Εγκαινιάζεται τo προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στο Διδυμότειχο

Στο Διδυμότειχο, όπως στην Ρόδο και το Ρέθυμνο, εγκαινιάζονται οι τρεις επόμενοι σταθμοί των Τμημάτων Υποδομής του ΠΑΟΚ.

Την ερχόμενη Κυριακή 4 και την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου οι Γιάννης Αβραμίδης και Κώστας Μαλιούφας θα βρεθούν στο Διδυμότειχο για τα εγκαίνια του προπονητικού κέντρου του ΠΑΟΚ στην πόλη και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις της συνεργαζόμενης ακαδημίας ΑΕ Διδυμοτείχου.

Εκεί, στο Δημοτικό Στάδιο Διδυμοτείχου αλλά και στο γήπεδο Ελλήνων θα προπονούνται επίλεκτοι νεαροί ποδοσφαιριστές από την ευρύτερη περιοχή του βόρειου και κεντρικού Εβρου, αλλά και της Αλεξανδρούπολης.

Τις ίδιες μέρες οι Κώστας Λαγωνίδης και Αλέκος Θεοδωρίδης θα ταξιδέψουν στο Ρέθυμνο για να εγκαινιάσουν το προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στην Κρήτη, το οποίο θα λειτουργεί στις εγκαταστάσεις του Αστέρα Ρεθύμνου.

Πριν λίγες ημέρες οι Γιάννης Αβραμίδης και Κώστας Μαλιούφας βρέθηκαν στο νησί των ιπποτών και εγκαινίασαν την έναρξη της σεζόν στο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στη Ρόδο, το οποίο λειτουργεί στις εγκαταστάσεις της συνεργαζόμενης ακαδημίας Ευκλής Σορωνής.