Το απόγευμα της Πέμπτης η κηδεία του Βασίλη Κοντοβαζαινίτη

Το απόγευμα της Πέμπτης στο κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη Βασίλη Κοντοβαζαινίτη.

Στις συλλυπητήριες ανακοινώσεις, προστέθηκε και αυτή του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου. Η ανακοίνωση του ΠΣΑΤ αναφέρει:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ ανακοινώνει με θλίψη την απώλεια του αθλητικού συντάκτη και εκλεκτού μέλους του, Βασίλη Κοντοβαζαινίτη, που έχασε τη «μάχη» μετά από σοβαρή ασθένεια φεύγοντας από τη ζωή στα 77 του χρόνια.

Γεννήθηκε στα Καλάβρυτα το 1938, σπούδασε νομικές επιστήμες και άρχισε τη δημοσιογραφική του πορεία του 1965 στο τότε Εθνικό Ίδρυμα Ραδιοφωνίας (ΕΙΡ). Επί σειρά ετών, τη δεκαετία του ’70 έως το 1982, υπήρξε παρουσιαστής των αθλητικών ειδήσεων στην τότε Υ.Ε.Ν.Ε.Δ., ενώ διετέλεσε επίσης διευθυντής στην ΕΡΑ1 και ΕΡΑ2.

Υπήρξε επίσης μάχιμος δικηγόρος, νομικός σύμβουλος αρκετών ΠΑΕ και μέχρι να φύγει από τη ζωή αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη. Διετέλεσε επίσης, το 2006 πρόεδρος της ΕΠΑΕ, διαδεχόμενος τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, λίγο πριν τη σύσταση της Super League, της οποίας υπήρξε και μέλος του Διοικητικού της Συμβουλίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ αποχαιρετά έναν εκλεκτό συνάδελφο, άνθρωπο του αθλητισμού και ειδικότερα του ποδοσφαίρου και συλλυπείται θερμά τους οικείους του.

 *Η κηδεία του Βασίλη Κοντοβαζαινίτη θα γίνει την Πέμπτη, 1η Οκτωβρίου 2015, στις 5 μ.μ. στο Νεκροταφείο Παλαιού Φαλήρου.