Βόμβα! Στην Λουγκάνο υπέγραψε σύμφωνα με ξένα ΜΜΕ ο Άντριτς!! Διαψεύδεται η μεταγραφή από τον Εθνικό!!!

Το έχει η μοίρα της νέας διοίκησης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης να ασχολείται συνεχώς με τον Λέο Άντριτς. Ο ταλαντούχος Κροάτης διαγώνιος, από τις αρχές του καλοκαιριού εξελίσσεται σε πονοκέφαλο, ο οποίος φάνηκε κάποια στιγμή να ξεπερνιέται, αλλά εσχάτως επανήλθε στο προσκήνιο με ξένα ΜΜΕ να ανακοινώνουν την… μεταγραφή του στους Ντράγκονς Λουγκάνο.

Οπως αποκαλύπτει ο Δημήτρης Τυχάλας στο Sportsfeed, οι πρωταθλητές Ελβετίας είχαν τον Άντριτς από τις αρχές του καλοκαιριού στο στόχαστρο τους, προσπαθώντας μάλιστα να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι η προηγούμενη διοίκηση του Εθνικού δεν είχε πληρώσει το ποσό που είχε συμφωνήσει με την πρώην ομάδα του Μλάντοστ Κάστελα.

Η νέα διοίκηση Γεωργιάδη όμως φρόντισε την επομένη της εκλογής της να τακτοποιήσει την οφειλή από την διοίκηση Τζίμα δένοντας τον παίκτη (που είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο).

 width=Κι ενώ το θέμα φάνηκε να τελειώνει καθώς ο Άντριτς εμφανίστηκε στο πρώτο ραντεβού της χρονιάς, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι με την όλη στάση του έδειχνε ότι το μυαλό του ήταν στην Λουγκάνο και το Τσάμπιονς Λιγκ, δημιουργώντας νέα δεδομένα.

Ήδη η ιστοσελίδα www.worldofvolley.com, μια από τις πιο έγκυρες στον χώρο του παγκόσμιου βόλεϊ, αναφέρει ότι ο διεθνής Κροάτης υπέγραψε συμβόλαιο με τους Ντράγκονς, ενώ ο Άντριτς, ο οποίος έφυγε την περασμένη Κυριακή για την πατρίδα του προκειμένου να ενταχθεί στην προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας εν όψει ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, φέρεται να έχει αποχαιρετίσει συμπαίκτες και φίλους.

Από τον Εθνικό δεν υπήρξε μέχρι στιγμής κάποια επίσημη ανακοίνωση, ωστόσο σε ιδιωτικές συνομιλίες αρμόδιοι από τον ΜΓΣ Εθνικός τονίζουν κατηγορηματικά ότι ο Άντριτς παραμένει παίκτης της ομάδας της Αλεξανδρούπολης, επιβεβαιώνοντας εμμέσως το ενδιαφέρον της Λουγκάνο αλλά αναφέροντας ότι η πρόταση που έχει καταθέσει είναι πολύ μικρή για να προχωρήσει η υπόθεση του.