Απαγορεύθηκε η οργανωμένη μετακίνηση οπαδών του Ολυμπιακού στην Ξάνθη για τo ματς με την Skoda

Απαγορεύτηκε η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην Ξάνθη, εκεί όπου το βράδυ της Τρίτης (22/09) οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την τοπική Skoda Ξάνθη για την 4η αγωνιστική  του πρωταθλήματος Super League.

Σχετική ανακοίνωση εκδόθηκε από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

H Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ανακοινώνει ότι, έπειτα από εισήγηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης προς το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, εκδόθηκε απόφαση από την αρμόδια Υπουργό, κ. Αγγελική – Ευφροσύνη Κιάου – Δημάκου, σύμφωνα με την οποία, απαγορεύτηκε η οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο γήπεδο της SKODA ΞΑΝΘΗ (SKODA ARENA), κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου της 22-9-2015, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ – Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ, της αγωνιστικής περιόδου 2015 – 2016, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας. 

Την ίδια ώρα συνεχίζεται από την ΠΑΕ Skoda Ξάνθη η προπώληση εισιτηρίων, ακόμα και σε φιλάθλους του Ολυμπιακού. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ, ενόψει του αγώνα Πρωταθλήματος, SKODA ΞΑΝΘΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, την Τρίτη 22/09/2015 και ώρα 20.30, ενημερώνει το φίλαθλο κοινό, ότι εκτός από τη διάθεση των εισιτηρίων μέσω internet, ξεκινάει η προπώληση των εισιτηρίων και από τα γραφεία της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ.

Η προπώληση θα γίνει ως εξής: (…) Την Τρίτη 22/09/2015 από τις 10.00 – 16.00

Για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού πώληση για τη ΘΥΡΑ Δ, τιμή εισιτηρίου 20 €
ΘΥΡΑ Γ1 τιμή εισιτηρίου 25 €
(χωρίς διακριτικά της ομάδας του Ολυμπιακού π.χ. κασκόλ, μπλούζες κ.τ.λ.)

Για τους φιλάθλους της Ξάνθης πώληση για τη ΘΥΡΑ Α, τιμή εισιτηρίου 25 €

Στα παραπάνω μεμονωμένα εισιτήρια δεν υπάρχει η κατηγορία των παιδικών εισιτηρίων.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση του εισιτηρίου είναι η προσκόμιση της Αστυνομικής Ταυτότητας και το ΑΜΚΑ.