Αιφνιδιαστικά προβλήματα στην Ξάνθη ενόψει Ολυμπιακού με Μπέρτο και Λουσέρο

Δύο νέα προβλήματα προέκυψαν αιφνιδιαστικά το Σάββατο στην Skoda Ξάνθη ενόψει της αναμέτρησης της 4ης αγωνιστικής της Super League με τον Ολυμπιακόι. Ο λόγος για τους Λουσέρο και Μπέρτο, που δεν ολοκλήρωσαν την πρωινή προπόνηση.

Ο πρώτος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό ενώ ο δεύτερος υπέστη διάστρεμμα, έτσι είναι αμφίβολοι για το ματς με τους «ερυθρόλευκους». Σε αυτά τα δύο προβλήματα, πρέπει να προστεθούν επίσης ο Δεμένικος που εγχειρίστηκε στην Γερμανία και ο Ερέα, που επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα αλλά έχει χάσει προπονήσεις.

Συγκεκριμένα, ο Μανώλης Δεμένικος ξεκίνησε το στάδιο της αποθεραπείας του ενώ στο κανονικό πρόγραμμα συμμετείχε ο Οβίντιου Ερέα. Αντίθετα ο Αντριάν Λουσέρο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό ενώ άτυχος στάθηκε ο Μανώλης Μπέρτος που υπέστη διάστρεμμα λίγο πριν το τέλος της προπόνησης.

Το τεχνικό επιτελείο έριξε το βάρος στην τακτική ζητώντας συγκεκριμένα πράγματα από τους ποδοσφαιριστές, τόσο στο αμυντικό κομμάτι, όσο και στην επιθετική λειτουργία.