ΕΠΣ Έβρου: Αναβολή τεσσάρων ημερών για τον αγώνα της Κ20 του Eθνικού με την Κορνοφωλιά

Όπως αναμενόταν, μετά την απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού για τριήμερη αναστολή στις αθλητικές δραστηριότητες της χώρας λόγω των  εκλογών, η αναμέτρηση ανάμεσα στην Κ20 του Εθνικού Αλεξανδρούπολης (ΑΟ Αγνάντια) και την Κορνοφωλιά για τον πρώτο γύρο του κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου αναβάλλεται.
Ο αγώνας είχε αρχικά προγραμματιστεί για το απόγευμα του Σαββάτου 19 Σεπτεμβρίου, θα γίνει όμως τελικά την προεχή Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου στις 16:30 το απόγευμα. Ως γνωστόν, η αναμέτρηση είναι νοκ άουτ και σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος, θα ακολουθήσει παράταση και πέναλτι. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει το άλλο Σαββατοκύριακο τη Νίκη Απαλού.

Την ίδια ημέρα και ώρα είναι προγραμματισμένος και ο αγώνας του Αθλητικού Ομίλου Τυχερού με τον Ατρόμητο Άβαντα, ο νικητής του οποίου θα περάσει πάντως απευθείας στην μεθεπόμενη φάση του Κυπέλλου.

Αντιθέτως, ο αγώνας του Πυρσού Σιδηρού με την Ασπίδα Βρυσούλας, θα διεξαχθεί τελικά το άλλο Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, αν και την ίδια ημέρα θα διεξάγονται και τα παιχνίδια της επόμενης φάσης. Προφανώς ο αγώνας ανάμεσα στον νικητή και την Ν. Χιλή θα πάει πιο μετά, μάλλον για την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου.