Η βράβευση του Γιώργου Παπάζογλου, η κίτρινη κάρτα και… το δάκρυ στο «μπαμπά σ΄αγαπώ»

Η κλήρωση του πρωταθλήματος της Volley League εκτός από την έναρξη της νέας σεζόν, σηματοδότησε και το τέλος της μεγάλης καριέρας του Γιώργου Παπάζογλου, ο οποίος ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στο “Γκολφ” της Γλυφάδας. Και ήταν πολλές και έντονες οι στιγμές κατά την διάρκεια αυτής της βράβευσης.

Έπειτα από 25 χρόνια καριέρας στα γήπεδα, κανείς δεν είχε δει τον Γιώργο Παπάζογλου να δέχεται κίτρινη κάρτα ή να λυγίζει στα δυσκολα. Όταν όμως είδε το βίντεο που είχε ετοιμάσει η NOVA με τους χαιρετισμούς από τους γιους του που του έλεγαν «μπαμπα σ΄αγαπώ» δάκρυσε και έχασε τα λόγια του.

«Ευχαριστώ την ΕΣΑΠ για την τιμή που μου κάνει. Κατάφερα αυτό που αγαπώ να το κάνω επάγγελμα. Έζησα μεγάλες και ωραίες στιγμές», ήταν τα λόγια του 42χρονου κεντρικού, που βραβεύτηκε από την ΕΣΑΠ για την προσφορά του στο ελληνικό βόλεϊ.

Ο Παπάζογλου πήρε φέτος, μετά από αναβολή ενός έτους, την απόφαση να αποχωρήσει από την ενεργό δράση αρχίζοντας την καριέρα του προπονητή ως συνεργάτης του Σάκη Μουστακίδη στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Φημίζονταν για την αυτοσυγκράτηση και την ψυχραιμία του σε δύσκολες στιγμές μέσα στο γήπεδο.

«Λυπάμαι που δεν θα τον έχω ως… πασαδόρο, λυπάμαι που δεν θα κάνει πράξη την επιθυμία του να σταματήσει μετά τον Βασίλη Κουρνέτα, αλλά χαίρομαι που θα τον έχω συνεργάτη στον Εθνικό», σχολίασε από την πλευρά του ο head coach του Εθνικού Σάκης Μουστακίδης.

Μετά το βίντεο όμως και τα αγνά λόγια των δυο παιδιών του, λύγισε. Δάκρυσε. Και αμέσως μετά γέλασε, όταν ο παρουσιαστής της εκδήλωσης Παντελής Λώλης του έδωσε μία κίτρινη κάρτα, για να έχει ως ενθύμιο, καθώς ποτέ στην καριέρα του δεν είχε δεχτεί κίτρινη κάρτα…