Βαριά ήττα για την Κ20 του Πανθρακικού στο Αγρίνιο απόντος του… Μπαχαρίδη

Την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισαν οι νέοι του Πανθρακικού στο αθλητικό κέντρο Emileon του Αγρινίου, καθώς ηττήθηκαν με 4-1 από την αντίστοιχη ομάδα του Παναιτωλικού για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ20.

Ο Βακράκος στο 17′ άνοιξε το σκορ και ο Μωραΐτης στο 31′ έκανε το 2-0. Δύο λεπτά αργότερα ο Σάαντο αύξησε τη διαφορά στο 3-0, που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στο 55′ μείωσε για τον Πανθρακικό ο Μανδηλας, αλλά ο Μπελεβώνης στο 85′ διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον πάγκο του Πανθρακικού δεν έκατσε ο Νίκος Μπαχαρίδης, λόγω υποχρεώσεων που είχε για την αναβάθμιση του πτυχίου του αλλά ο Φώτης Κωνσταντινίδης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κουσιάδης, Καράι, Ζίγκηρης, Μιχάι, Σάαντο, Μαργαρίτης (55΄Μαλής), Κοντογιάννης Ι., Γιαννιώτης (78′ Μπελεβώνης), Βακράκος (64′ Βασιλάρης), Βασιλούδης, Μωραΐτης.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ(Φώτης Κωνσταντινίδης): Παπαδόπουλος, Δημητριάδης, Μουτζούρης, Αχμέτ Φουρκάν (60′ Βελή Χακάν), Τζατζανάς, Ψάλτης, Φαρμάκης, Πότσης, Λαδόπουλος (70′ Θωμάς), Μανδήλας, Μιχαηλίδης (46′ Κατσαρός).