ΕΠΣ Έβρου: Αποχώρησε από κύπελλο αλλά και πρωτάθλημα η ιστορική ΑΕΚ Καρωτής

Παρά τις προσπάθειες που έγιναν να αναγεννηθεί από τις στάχτες της, η ιστορική ΑΕΚ Καρωτής δεν θα κατέβει ούτε φέτος στο κύπελλο αλλά και το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Έβρου, παρά το γεγονός ότι δήλωσε συμμετοχή.

Η ιστορική ομάδα πέρυσι δεν είχε κατέβει στο πρωτάθλημα αλλά φέτος έγινε προσπάθεια να ανασυσταθεί και για αυτό δήλωσε συμμετοχή. Ωστόσο δεν τα κατάφερε και δήλωσε ότι αποχωρεί από κύπελλο αλλά και πρωτάθλημα.

Σε σχέση με το κύπελλο, αυτό σε απλά ελληνικά σημαίνει ότι θα περάσει ξεκούραστα χωρίς αγώνα στην επόμενη φάση η Δόξα Στέρνας, που περνά εύκολα με νίκη 3-0 στα χαρτιά στην επόμενη φάση.

Σε σχέση με το πρωτάθλημα όμως η αποχώρηση της Καρωτής σημαίνει ότι θα μείνουν 12 ομάδες στον κεντρικό όμιλο της Β’ Κατηγορίας και αυτό σημαίνει ότι η ΕΠΣ Έβρου πρέπει να αποφασίσει αν θα ξαναγίνει η κλήρωση.

Υπάρχει πάντως και το ενδεχόμενο να μείνει το πρόγραμμα ως έχει και κάθε αγωνιστική να κάνουν τελικά δύο ομάδες ρεπό, αφού στην κληρωτίδα είχαν μπει 13 σύλλογοι δεδομένης και της παρουσίας της Καρωτής.

Ανάλογο πρόβλημα υπάρχει πλέον και στον βόρειο όμιλο μετά την αποχώρηση των Αμπελακίων. Άλλες δύο ομάδες της Β’ ΕΠΣ Έβρου ως γνωστόν αποχώρησαν, αλλά μόνο από το κύπελλο: το Πραγγί και τα Δίκαια.