ΕΠΣ Ξάνθης: Οριστικά δεν κατεβαίνει στην πρεμιέρα η Λευκόπετρα, τελευταίες προσπάθειες από Δευτέρα…

Έγγραφο με το οποίο ενημερώνει ότι δεν θα κατέβει στον αγώνα με τον Αστέρα Μαγικού, που είχε κανονικά οριστεί για το απόγευμα του Σαββάτου μαζί με τα υπόλοιπα της πρεμιέρας της Α’ Κατηγοριας της ΕΠΣ Ξάνθης, έστειλε ο Κεραυνός Λευκόπετρας.

Πρόκειται δυστυχώς για μια επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του ThrakiSportS, που από την περασμένη Κυριακή είχε γράψει για το σοβαρό ενδεχόμενο αποχώρησης της ιστορικής ομάδας από το πρωτάθλημα υπό το βάρος των προβλημάτων(Θυμηθείτε ΕΔΩ).

Ωστόσο ακόμα δεν έχει σταλεί στην ΕΠΣ Ξάνθης κάποιο έγγραφο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, αν και κάτι τέτοιο αποτελεί με σχεδόν μαθηματική ακρίβεια την κατάληξη όλης αυτής της περιπέτειας. Από Δευτέρα θα γίνουν κάποιες τελευταίες προσπάθειες, χωρίς όμως πολλές ελπίδες.

Έτσι και αλλιώς, οι προσπάθειες έγιναν και αυτήν την εβδομάδα και δεν τελεσφόρησαν. Η διοίκηση τιου Κεραυνού μπροστά στο αδιέξοδο, έχει ουσιαστικά παραιτηθεί από την περασμένη Δευτέρα και πλέον όλοι περιμένουν τον απομηχανής θεό που θα σώσει από Δευτέρα την κατάσταση.

Αν δεν βρεθεί ο επενδυτής που θα θελήσει να αναλάβει την ομάδα, τότε ο ιστορικός σύλλογος της Λευκόπετρας θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, είτε με επίσημο έγγραφο προς την διοργανώτρια αρχή, είτε συμπληρώνοντας τρεις μηδενισμούς…